Dupli šamar
76

Srbijanci ljuti na nadu Bayerna: Ne samo da neće igrati za Srbiju, već će debitovati protiv Kosova

E. B.
Aleksandar Pavlović (Foto: EPA-EFE)
Aleksandar Pavlović (Foto: EPA-EFE)
Mlada zvijezda Bayerna Aleksandar Pavlović je razljutio sve Srbijance jer je odbio igranje za njihovu reprezentaciju, te je odlučio nastupati za Njemačku.

Pavlović (19) se našao na spisku selektora U21 reprezentacije Njemačke Antonija Di Salva, a mediji u Srbiji su ogorčeni time što Pavlović, očito, ne želi igrati za zemlju u kojoj su rođeni njegovi roditelji.

No, više od toga Srbijancima smeta što će Pavlović debitovati za Nijemce u susretu protiv Kosova.

Naime, Pavlović do sada nije igrao za U21 tim Njemačke, a Di Salvo ga je pozvao za duele protiv Kosova 22. marta i četiri dana kasnije protiv selekcije Izraela.

Srbijanski B92 je tako vijest o Pavlovićevom pozivu za Njemačku naslovio sa "Užasne vijesti za srpski fudbal - Pavlović debituje protiv tzv. Kosova?", dok naslov na Informeru glasi: "Potpuni šok iz Njemačke! Pavlović navodno već odabrao za koga će da igra! Debi ima protiv lažne države Kosovo?!".

Telegraf se oglasio s naslovom: "Nijemci pišu: 'Pavlović debituje protiv tzv. Kosova, nema namjeru da igra za Srbiju'", a najžešći je bio Kurir koji je, uz Pavlovića, "opleo" i po Nijemcima.

"Mučki plan Nijemaca! Pavlović igra protiv tzv. Kosova", naslov je na Kuriru.