Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo praznika za grobare i delije imaju razlog da idu za Brazil..
Zasluzeno! Za mene licno najbolji sudija na prostoru Balkana.
Kladioničari, pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojenoo jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Dodik ce poslati delegaciju na mjesto gdje kroci ovaj sudija, da taj dio dobije naziv "Republika Srpska" jer cim Srba ima 0.001 % na bilo kojem mjestu, oni zahtjevaju konstitutivnost...
Bas lijepo,neka i komsije ucestvuju na toj fudbalskoj priredbi,nemoj samo da bude pristrasan bilo kome ali neka sudi.
I komšije nam idu u Brazil, trebaju povesti navijače: "Sudija, majstore", "Daj goool, daj goool", "Sudija, Srbija", "Najjači smo, jer ne možemo izgubiti". Po ovako tmurnom vremenu malo šale nije na odmet.
jos ako vama bude sudio...komedija :)))))) ...ah da pa srbija ce najprva igrati na maracani sa brzilom :))))
Haj nek i srbi vide Brazil
Indijac Rambo, legenda, koliko puta je samo dao gol iz kornera. Vidiš, ne smeta, a to "zvijezda" te malo odaje, paša, moj.
Zvezdaši idu Srbiju, a zvjezdaši u BiH, ili bolje ovako: ZVJEZDAŠI idu u Brazil, a zvezdaši ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma 'ta ce on, Sinisa Zrnic je izmislio zivot za njega ba :D
Kako bitna informacija za nas............................................................................................................
Ali neće on garant, znaju ovi iz FIFA-e kakvo je tsanje i šta je sve bilo kod nas.
da hoce suditi utakmicu Iran-BIH i da dosudi u 90-toj minuti penal za pobjedu Irana, sto bi to bilo super hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)