Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezervni je u pitanju, nije glavni Vlado Stojkovic, a ponadali ste se
BOLEŠNJACI GLEDAJU SP U FOTELJAMA I MOGU SAMO DA MRZE SRBE I ZLOVENCE..GLEDAJ I UZIVAJ BALIJO..
i jezik i naciju i drzavu vec hiljadu godina..........od bogumila i kulina bana pa do danas sa na prekida al je je bilo.....s tim da je kada smo god sa vama bili u drzavi zajedno nismo mogli to ostvariti pravo zato sto smo uvijek bili majorizirani od strane vas..a sada kada imamo drzavu mnozete da nam ga pusite lagano i da nastavite da trujete svojim lazima al samo sebe zato sto to mene vise nezanima a vi htjeli to priznati ili ne zivite u bih i tu ce te i umrijeti(ili da se odselite u vasu obecanu zemlju)......a sada idem da citam nesto sa svog portala a ti idi na blic ili index vidi sta ce da ti kazu(ko si i sta si?) :):)):):)::)
http://url.ba/besplatnestvari
Hahaha Kad covek cita koliko se vi radujete ovakvoj vesti i komentarisete sa toliko mrznje, ne preostaje mu nista drugo do da vas zali.To samo pokazuje koliko ste jadni i kao drzava i kao narod.
Bas je sladak ovaj Turcin na sliki. Cmok! Srbija!
a imate li vi istoriju , jezik , naciju ??? imate li bilo sta sto vas moze ciniti narodom ? nemate , zato sto ste obicni turski nakot i otpad kojeg su srbi i hrvati trebali izprcat zajedno sa turcima kad su njih izbacili odavde .
Necu da branim za Srbe
srbi su svoju historiju i nastanak zasnovali na lazima......zar nevidite da slave kosovsko boj a popusili su od turaka.dice se ratnim zlocincima koji su se krili po nekim rupama dok ih nisu pohvatali (ostala jos dva gameta).........kad se brane uvidite da su notorni lazovi i da ih nije sram ni tradanje 8000 ljudi pokusati prikazati ka da su se sami ubili.vidi da imate posla sa ljudima koji nisu cisti sami sa sobom....nisu svi takvi al ih je dobra vecina ..........
Ti je baliyo ni nemas . Niti si ikad imao ni drzavu ni naciju . Prije ce vas nesrtai sa lica zemlje nego sto ce Srbi izgubit drzavu .Znas li ko si i sta si ? Krepaj u svojoj mrznji i smradu , podvrsto i pogani ljudska .
A DA BOG DA SRBI OSTALI BEZ SVOJE DRZAVE! SLOBODNO KOSOVO SLOBODAN SANDZAK SLOBODNA VOJVODINA SLOBDAN BANAT SLOBODNA BUGARSKA SLOBODNA MAKEDONIJA A SVINJAHYRIJA BEOGRADA NESTALA U SVIJIM GOVNIMA!
Nek\' i oni vide kako je kada im drugi \"oduzimaju\" igrace! Sve je u zivotu k\'o bumerang...poz
EVO VAM OPET, PA SE NASMIJTE SVOJOJ MUCI: Pitaju Pericu voli li tatu. On kaze: -Ne volim. -Pa, zašto? -Zato što uvijek ide na neka putovanja, nikad nije kod kuće. -A voliš li mamu? -Ne volim ni mamu, i ona nije nikad kod kuće, uvijek nekud putuje. -Pa, koga voliš? -Volim Reprezentaciju BiH, ona nikad nikud ne ide.
http://www.sportal.rs/news.php?id=22719 eto vam pa citajte
Jedan smrad manje , smradovi bjeze cak i od mizerne repke..