Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niste objavili kako su hrvatski navijaci sinoc bacali baklje na teren i na tribinama formirali slovo U ,naravno u z ustas.ke pesme. U stvari i treb da nas suspenduju kad ne mozemo estoniju a dobijemo. Vi Bosanci ne znate koliko vas je sreca pogledala, oformice se novi savez na celu sa Osimom i co.
Nek se Platini sa njima bavi , mi imamo svoje probleme od Sulje do Ilje .
SRBE NA VRBE A SRPKINJE NA KITU (OBREZANU) ;)
ovako ce TURCI i ALBANCI da navijaju za BOSNJAKE MUS.SLIAMNCE
Tako je Dado a vi zmajevi mrs u pecinu
Cepač se u pakaš k.u.r.v.e.t.i.n.o.
Stoka Srbijanska
Zmaj,genoc.idan ti je tata!!!
Stoka genocidna, šta drugo očekivat od njih? A sad se još s Putinovim koljačima uvezali. Bosanci i Hercegovci, metak u cijev i pamet u glavu, vampiri se opet bude!
Braća poderanih gaća
haha... sjebase ih braca.. sad ce ih izbacit :P
Ne mogu da veeerujem. :) Kao da je to nesto novo.