Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje vam je vijest da je Amel Tuka izborio finale na EP u atletici u utrci na 800 metara. Eeee bagro jedna, vaznija vam ova sranja od uspjeha nasih mladih atleticara, pu !!!
a na eurosportu srpski komentator prvo rekao da je betmen
Guardiola izgleda polako, ali sigurno uništava ovaj Bayern
Pa on ce dobiti otkaz ako ovako nastavi. A Bayern je itekako ekipa koja zna da nije sve u parama. Moze kupiti igrace kakve zeli, ali nikada bas nikada nisu kupili neku svjetsku zvijezdu i za nju dali 100 miliona.
Kupuju igrace iz bundeslige jer su prilicno jeftini a izuzetno dobri. I vjeruj da je Bayernu prioritet Liga prvaka nad Bundesligom, pa opet ne kupuju igrace od konkurenata na evropskom nivou. A sve to zato sto smatraju da velike nogometne zvijezde unose razdor u ekipu, nema timskog rada. Jednostavno ne zele da im jedan igrac prednjaci u odnosu na ostatak ekipe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pita muž ženu: što ti mene stalno zoveš ''kretenu''?? kaže žena: pa kad budeš spajdermen zvat ću te spajdermenu!