Show Ronaldinha i Neymara
0
Spektakularna utakmica: Santos - Flamengo 4:5
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meastro ronaldinho :)
Samo je komentator boliiii glavaaa
ti ocigledno nisi gledao tekme Barcelone, cuj \"gdje je i jedan Pedro, igrac svjetske klase\", deb.ilu on je medju top 10 wing igraca, i decko je zabio pola kljucnih golova Barce prosle sezone.
A Lille-Marseille ? Bolja utakmica!
kako covjek lomi ruke na 12:41 hahahhahahahahahaha Ronaldinjo strah i trepet :))))
zna se ko je najbolji. zivio ronaldinho!!
RONALDINHO GENIJE ZA SVA VREMENA...PRIVILEGIJA JE BILO GLEDAT MAJSTORIJE NJEGA,BAGGIA,DEL PIERA,BERGKAMPA,HENRYA TO SU NAJATRAKTIVNIJI IGRACI ZADNJIH 20G
Majstor ostaje majstor
mozda ima 3 tekme manje
sto su santosu oduzeti bodovi
Neymar bi se odlicno uklopio u igru Barce gdje je i jedan Pedro svjetska klasa a u Engleskoj bi ga samo samljeli kad ga ovi stizu u odbrani Flamenga sta reci za odbrane u PL...Ronaldinho opet pokazuje da nije za staro gvozdje svaka cast majstore Neymar svaka cast mu na onom trecem golu ali ima takvih i po evropi ipak
jooj utakmice drama bratami
kako su rahljavi svega mi samo se udaraju
\'\'Neymar je zabio dva gola za Santos uključujući i jedan spektakularan za VODSTVO njegove ekipe u 26. minuti\'\'. Cestitamo tekstopiscu, co\'ek tek treci zabio, ili je neko izmikso i video.
Treci go je top, sta im malac pociniiii
I to ne malo da je namjseteno, kad se odgleda cijeli klip do kraja :)
ovo meni vise djeluje kao da je namjestena utakmica ..