Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobri prvo poluvrijeme, treba na kondiciji jos da rade. spartak jbg bolja i skuplja ekipa dosta.
Pa jbt Spartak vrijedi 72 miliona po transfermarkt samo onaj crnjo sto nam je dao go vrijedi 15 miliona i sta treba da ocekujemo,nije lose pogotovo prvo poluvrijeme a ovi zeljovci i ostali mogu da ga puse i nek igraju sa nizeligasima pripremne i nek se loze.
Šipu ga pitarčiću.
Prvo tekma se nije igrala u Sloveniji nego u trening centru Volkmart u Austriji drugo moj tim nije izasao u najjacem sastavu nije branio Rebrov itd o kakvom u21 ovaj dole prica smesno trece i najbitnije moj drug Kvins bi dao pet komada da ga nisam bratski zamolio da zabije jedan i dosta ipak smo nas dvojica ko braca #40
Dobra tekma, puno rada još, jaka provjera. Idemo dalje.
a ja komentara???ajmo djeco pisat pa spavat
Izgubise od U21 Spartaka hahahaha
Jesi ti lud papcino pogledaj sastav prvo pa konentarisi lebo te zeljo
Spartak je spartak gdje su se sunčali svi tamnoputi u bordo dresu.
Duljevic ODRON!
drugi put nadite lakseg protivnika
Dovedi mater !
Dobro ste prošli šta su sve fulali, prečku pogodili i još par 100% šansi su propustili. Već u 40-toj se osjetio umor a u 60-toj niste mogli hodati. Koliko se Husejinović udebljao to je strašno, jedva hoda, njemu je i 15 min. previše. Sarić vam je odličan, pogodili ste sa njim. Četković je amater!
O sta ima strusnjak
hocel bit na jugu RIP za ove krimose sto su zavrsili u vjecnim lovistima?