Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duvaj ga Mesha zajedno sa Viscom!!!
Odlican gol, valjda se vrati na stare staze
Nije ni cudo sto nas Izrael rasclani na proste faktore, sto ne izlazimo na kraj sa Rep. Irskom, sto imamo golemih problema sa Kiprom, i konacno, sto se nismo plasirali u zavrsnicu EP .... kad nam ovakvi igraci nemaju mjesta. Sto se mene tice, Izete, pozlatila ti se ta lijevica!
Kako ce imat mjesta majmune kad mu je ovo prva utakmica u zadnje dvije godine, i plus ko zna kad ce opet igrati
@mariijuana A vidis li majmune (da koristim tvoj stil) da je u "prvoj utakmici nakon dvije godine" dao gol u roku od 10 minuta? Pali li ta cinjenica koje svijetlo?
Ovaj ga rjedje zabija od mene, sto je zaista tesko.
Bravoooooo majstoreeeee
Na mladjima svijet ostaje!
Sabah Hajrullah Izete.
nek je s hajrom