Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u čemu je problem, jesul sa Kosova? Jesu. Jel igraju za reprezentaciju Kosova? Igraju. A na kraju krajeva i Španija bi priznala Kosovo da nemaju problema sa Katalonijom, isto i mi da nema manjeg entiteta
Čudno, jedni mogu drugi ne. Što su to Šipci bolji od Katalonaca?
"tu ne bi bilo ništa čudo da Španija ne prizanje Kosovo i izbjegava korištenje naziva te države." Pazi nepismenosti ovih kliksica glupih. Iz ovoga se da zakljuciti da Spanija priznaje Kosovo i ne izbjegava koristenje imena. Ovaj sto je ovo pisao ne bi prosao bosanski kod moje profesorke
-Naravno,tu ne bi bilo nista cudno da Spanija ne priznaje Kosovo i izbjegava koristenje naziva te drzave.- Iz ove recenice proizilazi da Spanija priznaje Kosovo i da ne izbjegava...To sto ste zeljeli reci se ovako kaze: -Tu ne bi bilo nista cudno da Spanija priznaje Kosovo i ne izbjegava ..
Boli Španiju k za Kosovom i Srbijom,ali ih ne smiju priznat jer im se po države želi odcijepit
Nigdje ja ovdje ne vidim da je netko nešto veličao. Predstavili ljude i rekli da su Kosovari, što ovi i jesu ... Gdje ovdje klix vidi problem ?
Spanci bi kosovo priznali davno samo nece to da rade radi Katalonije. Baskija i nije toliki problem jer nema tolike aspiracije za odvajanje od Spanije kao Katalonija.
Vidi ovo KOSOVO JE KOSOVO ! Realnost je takva , što se tiče Kosova nas boli qita. LP
kosovo je albanija
Zaboli njih neka stvar ,oni su sebi drzava svidzalo se to nekom ili ne
Da im Katalonija nije problem, priznali bi oni Kosovo prije pola Evrope
Baskija
zaboli me za spaniju i kosovo