Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani naši, nama najviše vrijede!!
Ne vrijedi messi 15.000 milijardi nema šanse.
Senade kralju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zmajevi, mi smo uz vas, bez obzira na vasu novcanu vrijednost.
Dobro je poznato ko je najvrjedniji Kazanova u našoj reprezentaciji... :D Mr. Avdija http://www.youtube.com/watch?v=Mpe6dEKru4I
Avdija > Dzeko :D
Nasi Zaaajevi vrijede Zlata za druge me boli slovo K
prodati zmajeve i otplatit dug MMF-u,i da zivimo onda u miru
Novo doba! Sve se vrti oko novca, pa i nogomet .... Istina je da reprezentacije koje `najvise vrijede` uglavnom naprave dobar rezultat... Pa nismo mi tako JEFTINI... naprijed ZMAJEVI...(srce na teren )
Bosna 0 - 2 Egipat. Vrijedite, marku i po.
evo Ibricic je standarda u klubu ,vidjet cemo hoce li ga Susic zvati
Nijedan igrač ne vrijedi više od 10 000 € .. sramota je što su euri (€) učinili od nogometa, pogotovo najveća krim organizacija FIFA.
ljubavi mojeee najvece na svijetuu
Ako prenosite clanak u ovom slucaju od www.valor.com.br nema potrebe da izmisljate stvari kao sto je rangiranje koje oni uopste nisu uradili. Prenesite onako kako jeste ali oni su napravili aplikaciju i uradili da se automatski pokaze na mapi gdje se drzava nalazi.
Španija NASKUPLJA
Zmajevi 128 miliona, Hrvati 225 miliona
ala ste se vi hrvati digli na klixu, kako bi vas volio jednog po jednog uhvatiti i nalupati ko konje dzukele jedne. A pogotovo ove balije sto vam lajkaju komentare. Uh olosiiiii glupiii
pa hrvatska bi vrijedila 30 mil :D da im nije igraca iz Bosne :D Nek se zahvale Mandzukicu Modrici i ostalim Bosancima u hrvatskoj ekipi oni ih najvise guraju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naskuplja?
NASKUPLJAAAAA
VI STE VI STE PONOS NACIJE vidjeti suze igrača poslije prolaza na svjetsko pokazuje koliko su ljudi za to izgarali i kako se voli država ucinili su više dobra ovoj drzava nego bilo koji političar.
hoce da kazu da messi vrijedi ko nasa komplet repka i jos plus 10 mil kusura, boze petraaaa
Samo Vrsajevic vrijedi 90 mil :D