Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U produzecima su se zabari vukli po terenu ko mrtvi konji. Jedino sto su imali je ona slucajna stativa.
Joj da ih hoce Brazil sje bati u finalu
Realno talijani sinoc nisu primili gol, malo za promjenu u odnosu na Brazil i Japan, ali zadnja linija im je smijesna. Mnogo kratkih - rikantnih pasova, kojekakvi driblinzi Bonnucia, Chelinia... De Rossi je dobar stoper, ali ponekada se gubi u obrani. Njihova sreca da glavonja Pique nije toliko masio, inace rijesili bi Spanci to glatko u 90 minuta
Ako hoces da znas zasto italijani nisu primili gol je zato sto su promjenili taktiku do sad su igrali 4-4-1-1 a sinoc su igrali 3-5-1-1 ili vise 3-6-1, sa zadnjom linijom juventusa koja je uigrana na tu formaciju, prvo pluvrijeme je igro Barzalji a de rosi je bio u sredini. Sa istom ovom formacijom su igrali na evropskom u grupi 1-1, dok su u finalo igrali 4-4-2 i Spanci ih isprasili. A da je baloteli bio sinoc Italijani bi sigurno prosli.
Rasplet odgovara igri u jednih i drugih.