Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam razočaran našim vrlim komentatorima. Čitam Romin forum na engleskom i čitam komentare ovdje, jbt ko da se radilo o dvije utakmice. Tamo svu kritiku dobija Džeko jer maši nepromašivo i ne uopće se ne trudi da stvori šanse. Salah je isto bio loš ali on je krilo, terorizirao je Realovu odbranu i od njega se i ne očekuje da ima savršen finiš. Ovdje pak Salah se napromašivao a Džeko je imao greškicu I DE ŠUTI BA ON NAS JE ODVEO NA SVJECKO KAKO MOŠ REĆI TAKO NEŠTO O DIJAMANTU PAPAK JEDAN.
Taj ko to pise pojma nema. Mene napadaju kad nesto kazem u vezi nasih igraca i pisu mi kako nisam pravi navijac. Ali ja ne mogu lagati sam sebe i pisati ublehe. Dzeko je trenutno katastrofa! To je cinjenica i tacka. Ko kaze da je Salah bio los, pojma nema! Igrac koji onako prolazi kroz Realovu odbranu ne moze biti los. Da im nije Salaha nebi ni jednu sansu stvorili.
@Onaj mali Tako ti je to kod nas u Bosni, nikada realno se ne gleda na neke stvari, tj. ono sto je trenutno cinjenicno stanje a to je da je Dzeko trenutno u najlosijoj formi nego ikada. Sta je sve fulao u posljednje 3-4 utakmice u Romi , to neki igraci za 4-5 sezona ne fulaju. Ali opet za Bosnju Dzeko je najbolji jer on nas je "cuj ti to" odveo na "Svjecko", a to sto se ne gleda realno stanje kakvo je trenutno to je manje bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
eh moj Dzeko - mi u BiH te volimo ali nazalost cinjenice pokazuju da si qurcev igrac, sto jest jest. Jucer si imao najmanje 3-4 ciste sanse za goal
Messi 28 godina, 25 mil eura plata .... Ubi frajer Ronaldno 31 godina, 15 mil. GPB plata ... Ubi frajer Zlatan 34 godine, 15 mil eura plata.... Ubi frajer Dzeko 29 godina, 8,5 mil eura plata... ???? ko si ba jarane... ti bi meni na minimalcu bio i to ovom bosanskom ne talijanskom....
to je ta razlika izmedju genija i prosjecnih.... nema pare koja moze zadovoljiti moj apetiti da budem bolji od najboljih....
Luzerska ekipa kao Arsenal.
Rezultat was real. For Real. A ljudi se radovali sto nisu primili 6 komada.
Je li je ono Modra Pjanketu kroz pisu provuce :P Osta Pjanke na poluvremenu u svlacionici suze mu se svrnule :D
Dzekson treba objesiti kopacke o klin da se vise ne sramoti, zihere masi. Sinoc je trebalo biti 2:5 za Romu, a nas teletabis je bar tri trebao dati. Ovo je realnost.
@kikser000 Hajde Pjanic i nekako, ali Dzeko moze da pjeva onu: ko mi sihir poturi... :)
Dobro je Roma na kraju prosla, sta su sve fulili i kako su lezerno ulazili u suteve koji su mogli odluciti utakmicu (Dzeko x1, Salah x2, Florenzi x1 itd). Tacno se u ovakvim utakmicama vidi limit ekipa i igraca, a Romi je ovo realno gornji limit preko kojeg ne mogu dobaciti.
Tace real
Mentalni sklop Rome isti ko i naše repke...
@kikser000 hajd odjebi ,ko tebe šta pita...
Kakva je to ekipa koja gubi i čuva rezultat, pih...
Da je Totti startao Roma bi bar dala go
Upravu je trener što kaže.
Pjanić bio najveseliji, vodio kolo u dimijama.