I ja sam razočaran našim vrlim komentatorima. Čitam Romin forum na engleskom i čitam komentare ovdje, jbt ko da se radilo o dvije utakmice. Tamo svu kritiku dobija Džeko jer maši nepromašivo i ne uopće se ne trudi da stvori šanse. Salah je isto bio loš ali on je krilo, terorizirao je Realovu odbranu i od njega se i ne očekuje da ima savršen finiš. Ovdje pak Salah se napromašivao a Džeko je imao greškicu I DE ŠUTI BA ON NAS JE ODVEO NA SVJECKO KAKO MOŠ REĆI TAKO NEŠTO O DIJAMANTU PAPAK JEDAN.
Taj ko to pise pojma nema. Mene napadaju kad nesto kazem u vezi nasih igraca i pisu mi kako nisam pravi navijac. Ali ja ne mogu lagati sam sebe i pisati ublehe. Dzeko je trenutno katastrofa! To je cinjenica i tacka. Ko kaze da je Salah bio los, pojma nema! Igrac koji onako prolazi kroz Realovu odbranu ne moze biti los. Da im nije Salaha nebi ni jednu sansu stvorili.
@Onaj mali Tako ti je to kod nas u Bosni, nikada realno se ne gleda na neke stvari, tj. ono sto je trenutno cinjenicno stanje a to je da je Dzeko trenutno u najlosijoj formi nego ikada. Sta je sve fulao u posljednje 3-4 utakmice u Romi , to neki igraci za 4-5 sezona ne fulaju. Ali opet za Bosnju Dzeko je najbolji jer on nas je "cuj ti to" odveo na "Svjecko", a to sto se ne gleda realno stanje kakvo je trenutno to je manje bitno.
Prikaži sve komentare (87)