Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
city realno vise mozes nazvati karabajinim vec dzekinim al' hajde..
gledam tekmu i cujem dijete neko kako govori : " DZEKOO gdje je dzekoooo , a daj mi dzekuuuu hocu dzekuu da vidim ;D pa tako i mi poceli , haj bgt da je njemu lose otisao bi on nego njemu godi haman da ne igra ovako uzima pare i cao ... Vidjet cemo dokle ce stici kao maneken mozda se budemo ponosili kad na klixu bude breaking news Džeko osvojio 1. mjesto za mr svijeta u Cevljanovicima na koridi 2015 ....
Izgleda da su se svi iskompleksirani i promašeni likovi skupili na ovom članku da komentarišu i liječe frustracije. Možete ga vi svi levati samo oglabat Džeki ;) sve ste vi velike face u životu garant, igrate dobro lopte, imate dobre trebe, pare... ali kad se anonimno komentariše na klixu ;)
Dzeko mi te volimo
nadam se da ce vcrs Dzeko igrati....red bi bio da ga nekad ubaci
Mislim da ce dobiti veceras sansu od prve minute
A gdje ono edin Klupa igra??
Sta ima dzekin i spahin.njihove su klupe.brine me repka,sve rezeevisti po klubovima.pape zovi mahmutovica,prcica pa i adilovica,lok zabi dvicu za samsun.ako nista ne igra za drugolugasa ko visca i zahirovic,koji nije imo mjesto u prosjecnom ultajinskom timu,ni u ruskpm drugoligasu.
Ma City odavno nije Džekin, ta vam je ba novinari!??:)
Ma hebi ti to-ovi Englezi znaju svoj posao.Pripitomise ovu zvjer Dzeku.Sada igra super, ne budalese se po novinama,uvalila mu se dobra maca,ne prica vise o ezanima i padanjima na serdzadu-covjek je postao pravi dijamant plavi.
Igrao Edin ili ne, jedno je sigurno. Po potralu Goal.com bit ce igrac utakmice :)
milsim da cemo veceras od zmajeva jedino Spahu gledati
Dzeko ce osvetit Zelju hahah
Nadam se i ja da će Džeko nastupiti, uništiše ga svi redom...Pelegrini svojim načinom vođenja kluba i Negredo dobrim igrama...Ne daj se Džeko!
ma da...pravo ga pelegrini unisti...ljudi razmontirase totenhem 6-0 igraju u super formi ko je dzeki kriv sto se ne trudi dovoljno i sto se bavi manekenstvom i zaradom vise nego nogometom u posljednje vrijeme. nemozes uvjek trazit krivicu u treneru.
Trener ga zeza pravo, a Negredo igra dobro. Pelegrini bi mogao da ga ubaca češće u igru i u tom pravcu je kriv 100%. A što se tiče Totenhema, Džeko je i prošle sezone dao gol, a predprošle 4, tako da je komotno mogao bar malo zaigrati. Ovo ti sve govorim jer mi je čovjek drag, drago mi je gledati bilo kojeg našeg reprezentativca pa i njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)