Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma libo ga racku kada ce ici na kraju sezone negdje u englesku tako da je njogovim suigracima vrlo krivo...
Gledao sam Lion-Monpelje, Pjanića totalno ignoriraju suigrači , ne daju mu loptu, preskaču ga u dodavanju, a on bi trebao kreirati napade. S onako haotičnom igrom nije ni čudo što su u krizi.
Spaha je kralj a Montpellier je prebogat klub tako da Spaha nema potrebe da ide negdje drugo... Montpellierov vlasnik je i vlasnik svih kockarnica u Francuskoj eto samo da znate koliko je bogat i koliko moze dati Spahi da mu ostane.
PSV je slavio na Parku princeva. :-)
oooooo jadni Spaha....
kakav je Spaha kralj od igraca,bez greske do povrede,majstor s obje noge igra hladno,samo da je veci i malo jaci ,igrao bi u Realu ili Juventusu i takvim klubovima
Ma pogledajte onih mamlaza na portalu hercegbosna.org/hrv šta pišu o Pjaniću. Sramota braćo, sramota!
ti i bez ociju i bez mozga
Pjanic ulazi i gube tekmu Spahic izlazi i pobjedjuju :)
Blaž Slišković selektor potvrđeno!