Uoči regionalnog derbija
57

Spahić se u Podgorici sastao sa Zeljkovićem, Džeko na kafi s rivalom iz Crne Gore

D. P.
Spahić je posjetio Zmajeve (Foto: NS BiH)
Spahić je posjetio Zmajeve (Foto: NS BiH)
Utakmica trećeg kola Lige nacija između Crne Gore i Bosne i Hercegovine privukla je mnogo pažnje, a duelu u Podgorici prisustvovat će proslavljeni kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić.

Nekadašnji miljenik navijača reprezentacije BiH iskoristio je boravak u Podgorici i posjetio je Zmajeve kako bi im pružio podršku u veoma bitnom regionalnom derbiju.

Spahić se susreo s predsjednikom Nogometnog saveza BiH Vicom Zeljkovićem i ostalim predstavnicima krovne kuće bh. nogometa.

"Susret je protekao u neobaveznom razgovoru i ugodnom ambijentu. Prisustvo nekadašnjeg kapitena Zmajeva na tribinama Gradskog stadiona u Podgorici sigurno će biti dodatni motiv za bh. igrače da pruže dobru igru i osvoje bodove", naveli su iz Nogometnog saveza BiH.

Do Spahića su došli svi aktuelni reprezentativci BiH kako bi se pozdravili i porazgovarali. To samo pokazuje koliko cijene nekadašnjeg kapitena Zmajeva.

Posebno druženje imao je i današnji kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko. Najveća zvijezda bh. nogometa se sastala sa Stefanom Savićem.

Dvojac je igrao zajedno u Manchester Cityju i tu ostvario odličan odnos, pa su tako Džeko i Savić razgovarali uz kafu.

Ono što je veoma bitno, jeste da je Savić povrijeđen i neće moći predvoditi svoju reprezentaciju protiv BiH u večerašnjem duelu koji se igra od 20:45.