Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je Bege, covjek svaku utakmicu pusi tri gola, a snosi minimalnu krivicu. Odbrana Chelseaja gora od Teletubbiesa ove sezone.
Ljudi moji kad sam vidio kako onaj igrac isprca Ivanovica kod korner linije unezgodio sam se i cisto mi bi zao Ivanovica kako se zavali u travu.
jao bega odmah si upao u vatru.. nedaj se.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šta radi onaj mudinjo pa to mi nije jasno. jbt, lik je na klupu stavljao kaku, casillasa, matu, schurlea, salaha i mnogo dobrih igraca, a onog kloca ivanovica kojeg stvarno treba stavit na klupu redovno gura u igru. pa koji je njemu klinac?
Ja upravo gore napisah kako onaj igrac izjeba ivanovica kod kornera da jadnik pade valjda od vrtoglavice. U dvije sekunde izdribla ga pet puta i ovaj pade ko pijan. Cisto mi ga bi zao.
Tesko Chelsea-u ako na Bayern naleti. Bi onda i Bega statistiku popravio, nema dalje.
Ko je gledo utakmicu vidio je da je Begović bio najbolji igrač Čelzija. Tri čista gola je odbranio a kod ova 3 ništa nije mogo sem na sreću probat. Da ne pričam o prvom golu koji ne bi 7 golmana odbranilo. Jedino eto kod trećeg je mogo šta al i to je bilo čisto 1 na 1 sa golmanom.
djabe golman ako nema odbrane - murinja ce sigurno smijeniti a mislim da tu ima i bojkota igraca - nešto ne štima tu ...nemoguce da ovako loše igraju ....
Pipa sokirao Vrabca.. Tri koktela od litar mu vadio iz zeludca
kuman je trener kodnjega nema zvijezda kapa dola razbi i Mc oderih ko jarce.
José Mourinho bio bio odlican trener u BH ligi.....mozda i potrefi koji pozitivan rezultat! :)
gledo sam prošlu tekmu čelzija begović prima početničke golove
To pisem cijelo vrijeme, al ovi idioti lupaju negativne ocjene sve u 16. Statistika kaze da prima 3 komada po tekmi. Ma kakva god obrana bila on mora bolje. Inace je samo ispotprosjecan vratar.
Begovic spava do 3, a onda ga probudi buka s tribina.
Turim ti ga u pajas sokacki bosnomrzacki. Vratar je covjek koji otvara vrata kujo ofucana.
O, evo i mog stalkera. Bosnjacki intelektualac se pojavio. I onda se Bosnjaci cude sto su ih smjestili na 27% teritorije i sto nitko s njima nece da zivi. Ovakvi intelektualci promicu suzivot u "jedinstvenoj i sjelovitoj" na vrlo kulturan i tolerantan nacin.
vjestacki naftaski klub ,
a glupog naroda ,pa nije begovic chelsea,on je samo golman
Prica se da Bega ima poseban trening. Cio trening provede vjezbajuci vadjenje lopte iz mreze. Toliko mu dobro ide, da je trenutacno najuspjesni u vadjenju lopte iz mreze u Premiershipu.
Vadim ti ga i ja iz mame, 3 puta u hefti.
Metnem ti ga straga u cmar. Prica se da volis da ti ga ne vade.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bega prima ko francuska sobarica, nije uvijek odbrana kriva. Nek je naš 100 puta, budimo iskreni lik je šupalj, Bale i kompanija će da se iživljava.
Eto dilan doga
Jesi gledao utakmicu papak jedan? Begovic 3 100% zicera skida. Pa nije ni on svemoguć.
Da li vise itko sumnja u moju tvrdnju da je Begovic rupa od vratara? Prosjek 3 komada po tekmi.
Begovic na nivou.
Nivo: 3 komada/tekmi.
Kuja sama komentarise i odgovara na svoje komentare
Special one:3