Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Stvarno je ga sastavio dobro je mogao nastavit tekmu Mandzo ;)
E jesu ga opalili po dzepu... 20,000 svicarskih franaka hahahahaha cuj franaka :D Da je 200,000 e onda bi znacilo nesta, a ovako njemu trosak ko kad ja odem na kafu
mandžo ih ubio u pojam svaka mu čast razvalio je kmice za razliku od džeke momak je igračina
Koliko je dobar, otjeran iz Bayerna. Isto kao i Čorluka iz Tottenhama.
jasta je, a prije toga izvodi aut i covjek ga malo odguruje on pada i prevrce se nesto. smiju se novinari i pitaju kakva je ovo drogoa. jes ga ovaj udari, ali ih je on provocirao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Ma treba zabraniti ucesce ovim crnim govnima u bilo kojoj sportskoj disciplini, gdje god ucestvuje iole normalan narod.
mi crnci nigerijci sa alipašina ti karamo sestru kmeeeeeeeeeeeee
Mozda ga je udario zato sto je ruzan
a zato su džeku stalno šamarali kad je bio dijete
seljacina... zasluzeno, cak sto vise, mozda i premalo...