Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je,be,m,t,i, Sunce pa sta je ovo Wenger????????????????
dakle igraci koji su iz njihove skole: iniesta,messi,alcantara,pique,xavi,bartra,fabregas,puyol,valdes,busquets,cuenca,alba,fontas,muniesa,dos santos,tello,pedro,motoya. 18 igraca proizasli iz la masije, koji se klub moze sa tim jos pohvaliti?
@dada i @dzekson...ne znam jeste li vi prirodno glupi ili se pretvarate?
E moj Song, Keita otisao zato sto ne igra a ti se mislis naigrati, ccccc, dok je Busquets tu samo izaberi cvrstu klupu. koliko truda uloze igraci da se dokazu i onda se prodaju da bi sve to unistili.
i sad kao svi pricaju Real najvise kupuje :O Wenger je ubjedljivo najbolji menadzer kad je ekonomija upitanju... p.s. Barselona ima najacu skolu xD (mos misliti)
bravo barca svaka cast na ovom igracu..
AAAA to je ta cuvena barcina škola.