Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista od njih u grupi su s Danskom Tunisom i pobijednik Peru Australija ne znam ne li igrana ta tekma ali ispasce iz grupe.
Francuska se ponosi njima samo kad joj donose slavu, ugled i novac. Inače su ljudski otpad u očima bijelih Francuza.
Pa vazniji je benzema od njih svih zajedno
sokiran sam. sad bio na hitnoj.
Ma ja ba, bitnije je ovo nego protesti koji danima traju protiv nato pakta i reforme penzionog sistema i rasta troskova života i veceg jaza izmedju bogatasa i fukare. O tome ni slova da napisete klixovci. Vidi se u cijem ste djepu, cije ste poslusno kuche. Fino su vas dresirale eu tatice, av av av :)
A Benzema….ne učestvuje??
pogbino odstustvo je pojacanje
Povrijedio se čovjek iz Mali-a i još jedan Gvinejac - međutim Kamerunac je idalje zdrav... Francuska upitna za osvajanje svjetskog prvenstva u Kataru. Tobejarabi