Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideeemoooo. ..Boosnaaaaaaa
Veceras im guzove deremo!
Buraz ja sam ti derpas pa se volim tako izrazavat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da poželim komšijama pobedu u baražu.
Ajmo Bosno pa da makar imam za koga navijati na prvenstvu...
Sta se lozite bezveze.Ovako ste mlatili i za Nigeriju,pa vas nemoram podsjetiti kako ste prosli.Irska je za vas Brazil.Sto prije prihvatite lakse ce vam biti.Sanse su vam odprilike 5% da prodjete baraz.Nemate kvalitet pretjeran,odim pretjerane pretencioznosti.Visoko ste poletjeli,podcjenjujete Irsku i vas pad ce biti bolan.
Hajmo samo jos veceras, a uzvrat ce bit formalnost!Realno grupa koju smo morali proci bez trzavica ali sta je tu je; Mesa je digo ko Feniks-iz pepela!Dogodine laganini papuce, kratke hlace , majica i kafic gledat tekme BiH i Hrvatske!Super
Moj sastav Dzeko Djuric Ibisevic Medunjanin Pjanic Visca Kolasinac Spahic Cocalic Zukanovic Begovic
Momci samo polako, ne srljati. Dva gola po poluvremenu bez ijednog primljenog i onda turisticki u Dublin.
Serem se plaho na naslov i ovakvo ispoljavanje patriotizma. Tipicno dizi u oblake ,pa poslije seri po ljudima
Čuj Zmajevi... Narkoman nam je dao izvrstan nadimak. .
I Grci su bili reprezentacija sa slicnom reputacijom. Te igraju jaku odbranu, te malo golova primaju itd, pa zaplatise u Zenici. I to tricu dobise.
JEDAN OVAKAV GOL DŽEKO MAJSTORE I TO JE TO: http://www.spijun.net/?p=17037
ne govorite igrčima da smo favoriti, odmah se počnu manekenisati
Dosta dobar novinarski tekst, uz egzaktne statisticke podatke koji puno toga otkrivaju, ali veceras malo znace. Ako su ih u strucnom stabu proucili i Ircima pronasli slabe, ali i dobre strane, pa to onda prenijeli igracima i za to ih pripremili unaprijed, onda je dosta posla uradjeno. Oostaje na igracima da to na terenu pretvore u djelo. Vrlo je vazno pratiti razvoj situacije i pravovremeno reagovati ako bude potrebno i sa planom B.
Hajmoooo Bosno,Hajmo Hercegovino....Zmajevi,obradujte nas,da malo zanemarimo ovo stanje u državi i da slavimo...... Idemo do pobjede aBd.........VOLIM TE BiH
Za one koji stizu u Dublin. Autobus od aerodroma do centra broj 700 na terminalu 1. 6 eura karta, a vozi oko pola sata. Sinoc smo gledali Prvu utakmicu baraza u "Busters baru" nedaleko od cuvenog "Temple bara". Piva 6 eura, ziva irska tradicionalna muzika uz irski ples. Odlicna atmosfera. Vise su ih zanimali ples i muzika nego utakmica na Ulevolu u Oslu. Nachos 7 eura, bruschete 7, doner kebab 6 ... I danas jako puse, ali od jutros nista ne pada. Pozdrav raji!
Naslov je tipican za juznoslovenske Balkance. RESPECT!? Nema ga, a onda to obicno skupo placamo i ne samo u nogometu. Decenijama je tako. Nadajmo se da su ovi momci koji igraju po Evropi, naucili svoju lekciju i da ce to veceras pokazati.
nadamo se, samo do sad nisu!
Solidna analiza.. ulijeva ohrabrenje i nadu, a ne rasplamsava euforiju. Po meni jako dobar primjer sportskog novinarstva. Kako bi večeras dobro došao isti rezultat kao protiv Velsa u Zenici.. eeh :)