Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golcina Hamsika poslal Srbe na aparate.
i mi amo ove slovake na srecu uzeli
Ma jok ba, mi bi Rusima uvalili 5 komada minimum
Mrs kuci huligani.
Toliko mi zao Rusa da jedva cekam kad ce ispasti.
Hoće li uložiti veto na ovaj poraz?
Dodik sazvo skupstinu da napisu rezoluciju kojom naj ostrije osudjuju Ruski poraz. Evo dreka stoji Glavonje iz Laktasa kaze da je sudija nastimo rezultat.
Ма пуштили их Руси, јадо, да се мало зарадују.......тек ћемо ми кренут...
Rusija zajedno sa Turskom i Austrijom i možda S.Isrskom velika nula do sada...,i protiv Engleza su bili velika nafaka pa postgoše gol iz ničega,sa neutralce danas poslastica golovi Slovačke,posebice Hamšik,mada i gol Wissa kada je Ruse poslao u reklame jako dobar!
Masha i Medo = Weiss i Rusi
SLOVACI SU 1 POLUVRIJEME BILI OTVORENIJI BOLJI JACI I SIGURNIJI U ODNOSU NA 2 POLUVRIJEME KADA SU RUSI PREUZELI INICIJATIVU I PREOKRENULI SKORO REZULTAT U SVOJU KORIST ALI JE IPAK UZ MALO VISE SRECE SLOVAKA POBIJEDILA RUSIJU
Sreca pa ne odosmo da se ne sramotimo
Odlican gol Hamsika..zakuvace se u grupi pogotovo ako Engleska odigra X.. zadnje kolo ce biti za izginuti..
ODLIČNO! :D