Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rezultat iz open
Sarajevo je u prvom poluvremenu zgazilo Uskog. Pocrkali su za 45 minuta, valja onaj alkohol izbaciti iz sebe, ali je vrijedilo. Samo ozbiljno do kraja prvenstva i titula moze doci na Kosevo.
Bravo Baka, posteno i sportski!
znaci, do mehe je :)
Ne ide to preko noci. Prosli puta sve je pripremio Jarni, ovog puta Meho. Uostalom pobjeda je minimalna. Ja ocekujem da ovakve protivnike ispracamo sa 3-4, a one slabije sa 5-6. Tek tada Evropa, a to je cilj, bice nam otvorena bez viza.
e moj prijatelju, zbog takvih izjava i jeste u govnima kakvim ste. takve izjave neces cuti niti od jednog navijaca barcelone, reala, bayerna, celzija, arsenala, takve izjave jedino mogu "divovi" da izbace, pa ih onda borac urnise i posere im se u divovanje miran, bolan ne bio, k nozi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Razbili smo vas u svakom segmentu igre, krepaj Baka. DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO!!