Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ne moze komentirat na ostale vijesti..bojite se istine !! 19=U=96 4EVER !!
Hahahahaha.. U srijedu sve ovo ponovit...
siroki sampion
kkk
@ Široki šampi... 08.11.2010. u 12:38 \" onu nacističku zastavu je digao momak koji nema pojma šta ona predstavlja i KLUB NAVIJAČA \'ŠKRIPARA\' se priopćenjem ogradio od njega....dakle zastavu je digao pojedinac, .... \" Zastavu digao pojedinac dok su ostali mirno promatrali a da je kojim slucajem digao bosansku drzavnu zastavu dali bi ostali mirno promatrali ??
@ dux 08.11.2010. u 12:39 Izmedju ta tvoja dva uha veliki je propuh kao u ostalom kod svakog troprstog barbarina .
@rodijak Tupajiću jedan,ti si jadan...onu nacističku zastavu je digao momak koji nema pojma šta ona predstavlja i KLUB NAVIJAČA \'ŠKRIPARA\' se priopćenjem ogradio od njega....dakle zastavu je digao pojedinac,ovo je prvi put da se ovakav i.d.i.o.t.i.z.a.m dogodio na našim tribinama...Škripari su na ponos našem gradu...i Škripari kao navijači nemaju političko opredjeljenje mazlune,nego im je ljubav prema klubu,gradu,Hercegovini,Hrvatskoj sve...i btw Široki Brijeg je grad koji danas broji 15.000 stanovnika,nebitno ali eto nek se zna...život za Široki!!!
Čitam komentare sve do jednog i primjećujem kako vi iz Sarajeva,odmah tužakate,sipi,uefi,objavljujete adrese!Mislite vi da se netko vas boji????Mislite da će te nešto postić?Široki Brijeg je naseljeno mjesto točno je da nije grad!Ali je isto tako točnodaje Sarajevo prvi put odkad se igra liga i kup dalo gol iz igre na pecari 2010.godine!Pogledajte KK Široki, a di vam je KK Bosna,eto vi ste velegrad a di vam je taj bivši prvak europe...Vama pitarima je put platio Kebo,osigurao vas kao bjeloglave supove na Krku,vadio vas iz zatvora,i sad vi pljujete po našem naseljenom mjestu,kojem klub jedino daje onaj dio tribine besplatno,dakle HDZ ili neka druga stranka nedaje niakav novac kao vama SDA!Što se tiče simbola na tribini,nevidim gdje je problem,pa svi navijači u svijetu imaju odrednicu,ljevičarsku ili desničarsku!Eto mi smo ultadesni,a šta vi možete reć za arapske i mudžahedinske zastave!A vi ste bili Hrvatsko cvijeće od 1941 do 1945,šta vam bi neznam.Hrvati islamske vjeroispovjesti!
jos malo pa se blizi i taj dan kada cemo od sirokog napravit novi vukovarrrrr
kakva je nepravda fuujjjjjjj ovi seljacici iz sirokog dizu onaj kukasti krst a navijacima sarajeva nedaju trasn sa vedranovim likom da unesu i to oni koji su ga ubili horde zla zenica je uz vas pobite one fasiste sveee
Najjače je bilo kad su Horde Zla počele provocirati Škripare skandiranjem imena huligana : VEDRAN PULJIĆ...a na to im Škripari : JAAAVI SEEE!!!
Tucamo vam kevu sarajevsku u bulju!!! Možete glumiti na svojih 24%,ali u Hercegovini niti ste mogli niti ćete ikada moći!!! Široki šampion!!!
horde pitari ili kako god da niste poceli prvi ne bi ni bilo belaja, kraj price. kada huligani dodju i razvaljuju ti grad ili selo kako ga zovete nema veze, to sto ste dobili je i realno bilo jedino rjesenje. i iako sam bosnjak, musliman, iz federacije svakako zelim da svkaka navijacko-huliganska skupina tako prodje ako prva pocne izazivati belaje ko sto ste vi poceli rasturati cijeli grad. mozda je vedran nevin stradao ali 90% vas koji ovdje pisete nemate ciste namjere, sljedece izazivanje nereda rahat sve vas pobit-navijace huligane.
Razbolio se fra Jozo i u njegovu parohiju došao fra Ante da ga mijenja. Jednog dana, na ispovijed mu dođe Ana ( ova odozgo ) i kaže:\"Oče griješila sam, p.p.šila sam jednom b.liji\". Pošto fra Ante nije imao iskustva sa ovom vrstom prekršaja, odnosno nije znao koliko da je rebne, obrati se malom Juri koji se nešto motao po crkvi i upita ga:\" Koliko ovaj vaš fra Jozo daje za pušenje\"? \"Kako kad\" odgovori mali Jure. \"Najčešće za kolu i hamburger\"!
Umjesto da se bavimo istragom ubistva Vedrana Puljića, skidamo majice sa njegovim likom i podržavamo fašistička obilježja!!! STRAŠNO!!!