Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dominacija sarajevskih klubova u vrhu tabele
Za lijeka ti trebalo AmaWe ovo sto si im danas platio
@ exHZ Beograd Ono je zastava Kralja Tvrtka iz 14. stoljeca, ono nije nikakva ratna zastava. Ratnom zastavom su je proglasile bud*le iz RSa, koji zele izbrisati bilo kakav dokaz da je ova drzava postojala prije Daytona.
Po cemu je zastava sa ljiljanima ratna? Ta zastava postoji od kada i Bosna, samo sto je Titinim Srbima smetala, pa je on nije dozvoljavao..
Jo djeco, puno mi srce kad vas vidim na slikama u velikom broju po gostovanjima, kao mi nekad krajem 80tih, samo ove ratne zastave vam fakat ne trebaju, sve ostalo je super. Zajebite politiku djeco... \"I kod kuce I na strani, bordo bjeli huligani...\"
E PA NE MOGU DA VJERUJEM ŠTA SAD POČINJU IZMIŠLJATI OD MUKA.. ZA SVAKI NJIHOV KIKS,AMAR PLATIO PROTIVNICIMA CCC. SAMO REDOVNO NASTAVITE DA PIJETE LIJEKOVE I BIĆE OK SA VAMA LEVATI. PUŠITE GA ŽELJI 5 GODINA,I NE ZNATE ŠTA ĆETE OD KOMPLEKSA VIŠE ! FUJ !
BACI SELJACKI KLUB SA SUGAVICE DA SE IGRAMO SA NJIHOVIM MAJKAMA HAHAHHAAAHAHAHA..... NA KOLJENE PRED DIVOVE
Igrali se manijaci tvoje mame dojkama, a i seka pokazala svoje, ona je sad na redu....hahahahaha divovi...zato sto se divite velikima zato vas onaj vlah tako i nazvo.....
BACI ZELJU DA SE IGRAMOOO IGRAMOOOO... DOMINACIJA BORDO DIVOVA SE NASTAVLJA!!! SAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEE
DRŽAVA ŽELJO !
Cestitam upravi Slavije sto su dozvolili da onoliki broj turaka dođe na utakmicu.jesuli to zasluzili djeca palih boraca da nesmiju izaci na ulicu i otici na utakmicu od navijaca Sarajeva.kako je krenulo izgleda da cemo i lukavicu prepustit žoharima i otic na Pale
OJ Sokolova haha koji smijesni klub i jos smijesniji navijaci ccc
Realan rezultat danas u Lukavici.Malkice je Sarajevo bilo bolje.Izgleda da su neki mislili da ce sa Slavijom lako ko sa Zeljom,al su se prevarili.
Richard Gray je sve rekao...
suljicu odlazi
Jesu li Sadakistanci morali platiti po 10 KM ulaznicu ili su im Lukavičani dali sadake?
svi golovi na 4 fudbal .com