Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do kad vise o ovom majmuncetu pisat po klixu ? ... precijenjen je al fakat 140 mil. eura dat za jednog igraca je stvarno previse ... prelazi granice ljudskog razuma ... u spaniji, ali i u svim ostalim ligama pod hitno treba bit donesen zakon o maximalnom fondu za transfere igraca ogranicenim na cca 100 mil . €... i bale iskazuje veliko nepostovanje prema tottenhamu svojim potezima ... i sta ako na kraju ne predje u real - navijaci ce ga rascetvorit ...
da hoce vala i preci,sve sto mozes procitat o sportu na ovim portalima jeste njegov transfer...previse je ovo novaca,ode i ovaj fudba u klinac,gdje se mnogo para vrti tu ne moze sve biti fer i posteno
Ja ne mogu da prestanem da gledam njegove usi. Sada su savrsene!
Bale i da dođe u Real nikada ne može biti kao što je bio u Tottenhamu, jer Real ima strašan napad za razliku od Tottenhama gdje se je sve vrtilo oko njega.
Imam 2 ulaznice za utakmicu Bosna - Slovacka zapadna tribina. Kontakt mail: [email protected]
BLAGO TEBI :) ZAR NECES BRATE NA UTAKMICU ?
Imam kartu za Sjever a Zapad prodajem. Sjever sam dobio kao poklon tako da mi Zapad ne treba.
Dosta vise s tim Bale-om!! Gdje je vijest da je nas drugi teniser prosao u drugo kolo US open-a??? Kad ce te shvatit da treba nase sportiste vise promovisati, nego ove strance ili onog Mamica (kloca od cojka)... Ajde Klixovci potrudite se malo vise!!!
Taj teniser nije pocastio nikog... sto ces ga reklamirat dzaba ... a Mamic mozda nazove redakciju i pocasti :)
Nadam se, smorili ste s njim
280 miliona maraka, jeb**e može se kupiti komplet BiH liga zajedno sa sportskim sadržajima