Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Sarajevo ima veoma kvalitetne igrače, sigurno da će lakše igrati protiv ekipe koja se neće braniti kao Grci, ali to je mačsa dvije oštrice, jer ako Sarajevo ne iskoristi svoje šanse, Borusija je jaka ekipa i znaće to kazniti. Sve u svemu velika stvar i uspjeh je uošte da naš tim igra sa takvom ekipom, a ako se uradi nešto više bilo bi fantastično.
i ja cu navijat za sarajevo pozdrav iz kiseljaka busovace i viteza
Gledao sam Borusiju prošle sezone i bio mi je simpatičan tim, mislim da dok je lopta na zemlji neće biti većih problema, ali centaršutevi su opasni jer oni tad "lete" na loptu, ne čekaju da im dođe. U svakom slučaju može se proći, ali uz dosta sreće u koju treba da vjerujemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako pruže dobre partije u ovom dvomeču, a pogotovo ako prođu u grupnu fazu EL, uz nastup repke u Brazilu, fudbaleri iz Bosne i Hercegovine će biti cjenjeniji na fudbalskom tržištu i barem će za 50 hiljada biti skuplji nego što je to do sada bio slučaj, ako ništa drugo... tako da ne igraju samo za sebe, već za promociju cijele naše lige i države generalno. Ko priželjkuje poraze ili debakle FK Sarajevu, samim tim taj ne želi napredak ni ovoj zemlji i ligi, a Bgm. ni svom klubu, za koji navija.
Simpatizer sam Želje, ali u ovakvoj situaciji bodrim Sarajevo. Nema mog Želje u ovom dijelu ali i Sarajevo je iz moje domovine. I intonirati će se himna moje domovine na početku tekme, a to je velika stvar za sve one koji vole BiH.
Prva utakmica 1-1 Druga utakmica 3-3
Svu srecu Ovom malom klubu sa Koseva i opet letite malo se spustite na zemlju ako vas Borusija bude spustala moglo bi biti bolno ipak puno srece
Jel bolje da te spusti Bundesligaš ili tamo neki klub iz Makedonije?
Togoanac sam, zivim trenutno u Gvineji Bisao, otac mi je iz Siera Leone, a mama iz okoline Trumića i Sarajlića. Navijam za Oždrlje, al ću sada navijati svim srcem za Sarajevo.
nisu pobjedili hamburg nego homburg
Teško bgm al eto, nada zadnja umire.ja cu doci kao i protiv grka.Nadam se samo da bar jednom potrefim finu noć a ne svaki put kišuuuu!!!!!!!!!!
pošteno reče. naprijed divovi i bez srljanja. volim te saraj'vo
Sarajevo e nece obrukat samo srece ce im trebat da snasu koju dobiju da pretvore u go cak i da izgube kuci od 2-0 ve je moguce u renvasu al imam osjecaj da ce Sarajevo tic u grupnu fazu insalla bilo kako bilo ovo je veliki uspjeh ..
A Sarajevo kao jeste u formi?
Veze ti nemaš!
A ovaj EL assad jos gori! Zivim u svabiji i pratim naravno Bundesligu ! Ta Borusija je osvajala titulu prije 40 godina , i nije ucesnik u evropi redovito ! Trenutno bez najbolji igraca iz prosle sezone jer nisu spremni! Sada im jedan Hrgota koji je vec vazio za fula transfer, najopasniji igrac...ocito si neki kompleksac pa cim Sarajevo nekog prodze, to su oni iznenadili... A da imas imalo pojma mogao si viditi da je Sarajevo i Haugesund i Atromitos nadigralo u svim segmentima igre...
evo vidite kup njemacki-svi iz 3 ili 4 lige kojima liga vec traje mjesec dana,zadaju velike probleme ovim iz prve lige ! Evo Dresden ,koji je objektivno slabiji od sarajeva trenutno,razvaljuje Salke
ove svabe su tanke na pocetku sezone ! Vidi ce te da jos hodati nemogu !
ti igraci igraju nogomet od 7. godine njihova kondicija se gradi kao kuca do elitnog takmičenja, zbog visokih kondicjiskih sposobnosti oni ne trpe velik pad u kondiciji jer sa prestankom sezone oni su još u treningu najmanje tri sedmice sa lakšim intenzitetom, a za vrijeme odmora od tri sedmice sigurno održavaju kondiciju ali ne sa jakim treninzima. tako da kondicijski a i tehnički su na višem nivou od Sarajeva i u ovom periodu. plasman u grupu bi bio uspjeh, ali mislim i ne osramotiti se odnosno primiti puno golova bi takodjer bio uspjeh.
Samo bez straha ući u meč, pa ko koga.... Naprijed Sarajev'o
samo hrabro sarajevo i polako,rezultat ce doci.
kad igra sarajvo?