Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me kkiiittun za vjeru navijam uvijek za svije susjede osim kad igraju protiv moje bih
Još niste objavili vijest da Drogba igra sa gipsom protiv Portugala ??????
tako je dragisa. po istom arsinu i srbi treba da navijaju za bosnu, jer smo isti narod, samo su neki mijenjali vjeru.
Moguce je spajanje dvije Koreje, kao sto se to dogodilo i Istocnoj i Zapadnoj Njemackoj, ali... da li ce rezultati biti kao u Njemackoj. Istocni Nijemci sada drugacije gledaju na vrijeme prije rusenja Berlinskog zida. Govore kako su bolje zivjeli. Racuna se da ce takvi, koji se sjecaju zivota prije pada zida, vremenom umrijeti, a mladi lakse prihvataju nove ideje i zivot ide dalje, ali da li je bas tako? Sve vise je onih koji nemaju nista naspram par onih koji imaju sve. Moze vrlo lako doci do novih reevooluucijaa u EU zbog nasilnog rusenja komunizma, a bez pruzanja alternative ljudima koji su zivjeli u tom sistemu i sada, osiromaseni, jedva prezivljavaju... Vidjecemo kako ce se Koreja provesti ako se spoji kao Njemacka nekada. Da li ce stvarbo prihvatiti jedni druge i ulagati u nerazvijeniji dio ili ce taj dio zemlje uvijek ostati niza klasa gradjana.
@sado ... vjerovatno si mislio u slijedećim kvalifikacijama, ova ti je prava
ja kada bi umirao a uslov da dalje živim bio da navijam za smrdiju ili ove vamo kockaste ja bi odbio da dalje živim eto ta mi sramota netreba poslije 90tih nikada ništa neće više biti kao što je bilo i za to ste sami krivi.
jest ona Ghana jaka :)) al Njemci su mi najdrazi :))) Australiju isto volim jer nekad imaju one divne zelene dresove.... al eto odma poslije njih 3-je moze banovina srbija... Cujem da srbi gledaju utakmicu uz koka-kolju i tuljumbe Na sljedecem mundijalu mislim da ce srbi imat laku grupu, Kosovo, Sandzak i Vojvodina...
Hoćeš da kazes da smo svi mi turci ???? Mi nismo , ali to nije toliko bitno. Koreja igra opak fudbal.
Navijamo, takodje i podržavamo integritet Srbije a protivimo se ulasku Srbije u NATO a pogotovo ne pristajemo na trampu EU za Kosovo.
ma oprosticemo him, samo nek navijaju.
Tako i Bošnjaci treba da navijaju za Srbiju jer su ustvari isti narod sam eto što su neki mijenjali vjeru ali,dobro,manje važno.