Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto penaldo sad ce ga zvati Petardo xD
@dr.Meth, ne brini se ti za njega TINO je nesto uspjeo u zivotu,a sta si ti?samo bezze prdis to je sve... On igra u Hajduku a ti jedino Plejku mozes da ukljucis pa da se osjecas kao da si Hajdukov igrac..
Upravo tako METHINO,i sad razligu idi gledaj crtani ^^
Maksuz navih alaram u 12.. Nisam pozalo.. Rona masina!
pozalio*
CR JE NAJKOMPLETNIJI IGRAC DANASNJICE. Igra lijevom i desnom, svejedno mu je hoce li na lijevo ili na desno, najbrzi je napadac, ima skok i igru glavom, savrsen udarac desnom, masina je za golove. Dokazao se u dva velika kluba i dvije najjace evropske lige. U obje je proglasavan najboljim i najboljim na svijetu i u crvenom i u bijelom dresu.
I Pofalićkom kada zabiješ 5 igračina si.Šta ste se zakačili Granade?Kome klempo Messi daje golove,samo velikima,je li?Ma bar za njega je izmislio život i loptu naravno.CRISTIANO NAJVEĆI SI.
dokazuj se kurcu mome, jer si nedokazan sam sebi, nakazo plastična narcisoidna smrdljiva
Joj sto se ljudi bezveze loze svako ima svoje misljenje,bolji je onaj ili ovaj ja realno vise volim da messi zabije nekom nizeligasu malo golova ali da odigra dobro u jacim tekmama sto ovaj skoro nikad ne ucini.Necu reci ni da je ovo lako ako on tako nabija skor meni je bitan kontinuitet svako kolo gol dva i taman.
Nema potrebe za bilo kakvim komentarom , sve se vidi iz priloženog !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651530521657336&set=p.651530521657336&type=1&theater
Lahko je malo granadu ponizavat ,malo je previse 9 komada. 5 bi taman ali 9 malo bezveze.Zao mi je Granade..Ovo su malo iskalili bijes zbog poraza od Barse.
Cristiano !!! Ne morate ga voljeti,mozete ga cak i mrziti,reci da je sminker.Ali jedno ne mozete poreci i priznati: "Najbolji je na svijetu."
Nije! :)
sta gdje je bio slijepcino jedna corava jesi li gledao utakmicu u madridu protiv schalkea kada su njegovi golovi direktno izvukli real i gurnuli ga dalje u ligi prvaka some
Navijam za Barcelonu ali mi je daleko drazi nego Messi.
Caubi!
Na osnovu ovakvih timova on dobija zlatnu loptu Granade, Deportivo.....a kad dodje Barcelona, Atletiko, Valencia onda cista 0......
Protiv Barcelone 0,a čovjek treći u poretku ukupnih strijelaca u povijesti El Classica, isto golova kao Raul,a samo su Messi i Di Stefano ispred njega.
braco ligu cini dvadesetak ekipa... na ovim se tekmama gube ili dobijaju prvenstva... nije fazon samo dobiti barcu i atletiko i staviti prst u uho... skontat ces ti to nekad ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sarajevo mora platiti igračima zvijezde po 2 milje po igraču da ne izgube od širokog
@ Sejo-Kalas a i tih 50 maraka valja pozajmiti od Babe ili komsije jer svi znamo kako je u nasoj BiH
Sto puta sam reko:MALI IGRAČ ZA MALE UTAKMICE Egoista smrdljivi,niko ne smije da puca,samo da je njemu da daje golove,fujjjjjjjjjjjjj
Sad ce garant pricati s novinarima :)
hehehe al me nasmija... ma messi sve sam nea dalje