Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sušiću,šta čekaš,zovi ovog momka!
sta ga ba skauti imaju pratit. Momka zvat odma za sljedecu utakmicu, tacnije trebao ga je davno zvati jer svakako imamo "viška" napadaca. pa ne mora se sve vrtjeti u napadu oko Dzeke i Ibisevića. Dzeko je u ocajnoj formi, a evo opet ne igra utakmice u klubu. Necemo valda u Brazil s dva napadaca.
Neka je derpe Sušić išao da gleda bratića iz hajduka a Đurić je strašan igrač,on bi slomio Škrtela 100%
Ne smijemo nakon Harisa Seferovica ostati bez jos jednog mladog, dobrog i kvalitetnog napadaca.
strasan igrac aBd da ga povedemo u brasil i nek se jos bolje proda!!
odavno govorim da je ovaj decko nepravedno zapostavljen!
mrzim kad ljudi oko mene govore "ma on ce jos malo pa grohnut". momak je sila i vjerujem da bi neke tekme odigrao bolje od dzeke. uvijek se samo sjeti tekme protiv svaba kad smo marisali sve mlade igrace bundeslige
Ovi momci Se trebaju zvati mladi jaki spremni a ne misliti I muslimovicu jer imam mnogo bolje igrace koi znaju I mogu da trce jer vidjeli smo koliko je misimovic fizicki bio spreman I usporavo igru protiv slovaka mada nam treba barem na klupi :)
za par godina vladamo italijom :D
Nema susic sto lupa,ima samo dvije,jedna za vrsajevica a jedna za viscu
Definitivno ga treba držati pod nadzorom :D