Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako rece Senad na kraju Centralnog dnevnika: a sada super-tekma, nasa Barcelona igra protiv njihovog Reala :))) E jest lijepo bilo gledati umjetnike u subotu... ono je fudbal, a ne anti-igra koju je Chelsea prosle sedmice pokazao.
barcelonaaaaaaaaaaaaaa
demonstracija sile...ojjjjjjjj deranja hahahahah
hahahahahahahaahahaha dovoljno je reci to ime.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . ======= > B A R C E L O N A < ==========
ARSENAL JE ZAKON SAMO AKO BUDU U FINALU IGRALI BARCA I ARSENAL IMA DA IH ARSENAL NABUSI DA NEZNAJU GDJE SU ARSENAL JE ZAKONNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona mi amor per siempre!
sad se vidi kolko je realno spansko prvenstvo znaci real nije nikako izgubio u prvenstvu jos od kad ga je barsa na kamp nou porazila jer nisu smijeli izgubit barsa je prejaka medjutim chelsea nije real
svaki komentar je suvišan
u Londonu ce kontre sijevati samo tako,....samo da se cheslea malo otvori...a sto se tice Reala...ma oni su tako maliii.
Begzade mi, koji pornić! :D VBVC!
dajte arsenal da se igramoooooooo
Isprva nisam povjerovao u ovu informaciju :D.
sve je to lijepo dok ne dodje mancho....
Sjajnoooooooooooooooo!!!!! Zna se ko je najbolji klub na svijetu !!!! Najbolji su i samo tako nastaviteeeeeee :D :D Mes que un club :))))) BARCELONA
Ja ne mogu vjerovati, hahahha oderacina zesca, kako su samo ljudi napustali tribine hohoho ja levata, nikad nisam bolje uzivao u jednoj utakmici.