Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali ne zna zabit' bezveze gol
Mali je virtuoz i nogometna legenda s pedigreom kojega uopće ne znate cijeniti u BiH repki. Volio bih da je Tino optirao za Hrvatsku, zasigurno ne bi bio ovoliko prozivan i omalovažavan jer se radi o vrhunskom, kompletnom igraču kakav je bio i njegov stric i otac. Bravo, Tino!
očekujem ga u prvoj postavi protiv Velsa i Belgije
Radosna vijest za selektora Velsa.
Pa momka su molili da igra za HRVATSKU koja je objektivno bolja od B-H,A VI GA PLJUJETE.Momak je novi Ivica Osim,samo ga treba podrzati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada igra Tino to je cisto kino hahahaha
Ovaj tinki vinki je ponos svakog amidže. Uspio je dati gol ekipi koja u 10 kola, za koju svi Sušići kažu da je šesta liga u ligama petice, ima 1.(slovima jednu) pobjedu! I gol razliku -13. Njega vise nema potrebe pozivati u reprezentaciju, nek mu amidža izvadi licnu sa adresom Crkvicko brdo, pa nek bude domacin u trening kampu onima koji se moraju dokazivati za državni dres. Ipak, on je dao gol Istri( ima i neki broj uz ime), koja je prije nekoliko sezona vedrila i oblačila u drugoj HNL. Tinki ti si zvjer.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Imate još 3 dana da im se pridružite!!!
Djabe nam ga hvalite, ne volimo ga kako god :)
Do 51.minute su se mucili protiv Istre hahaha cvrsto drze trecu poziciju sa 12 bodova zaostatka za drugim i oni pisu o njemu vise nego kad Pjanic zabije u seriji A
Pape svrsava
Bravo Tino, bravo Bili, nek ste napokon pobjedili
od njegovih golova mi nemamo ama bas nista
Najbolji zadnji vezni u Evropi,ljubi ga Amidza :)
izgleda da je pape nagovorio protivnickog golmana da pusti
Ne brinem se za njega dok mu je amidze..;)
Ma Tino je masina HNL-e.
Amidza je ponosan, u prvom timu narednih 10 godina