Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yu tink or vjerujes to Široki Hill win tajtl.
Na jednoj starni Sliskovic a na drugoj Kodro...legende Veleza, i pozitivna stvar za BiH Premijer ligu...sretno obojici u fer i sportskom takmicenju
I Sarajevo je vjerovalo u duplu krunu
Kakva bolan Baka kriza rezultata, a preuzimaš formiran tim. Pa nekada mora i da se izgubi utakmica. Nego, reci iskreno i pošteno, namirisao si brzu lovu pa si uskočio, a žrtvovali ste tipa koji uopšte nije loš. Smijenili čiku koji drži ekipu neprestano na prvom mjestu. Tu je samo lova u pitanju, mora da ti je ponestalo.
Taman da zaradis za vikend u Coloseumu,znamo svi da ti je kocka draza od lopte
Zatvorite sve kladionice po Herzegovini! Sada kada Blaz udari po listicima, kuku se vama!
aj tinks rezultat iz opn
Baka Care! Aj tinks rezultat iz real, ju nou voć ju vont.... KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr
vidi ces kako ce drzit Zeljo pehar 💚⚽
hajde to na engleskom reci, ako smijes...
Vjerovo ili ne, necete uzet titulu.
joj ovaj Blaženko počeo ko kurava, malo malo pa mjenja partnera.
Aj tinks,ic rezultat real,ju nou vot ju vont