Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj crnov je za nase uslove masina igrac. koliko se sjecam prosle sezone je igro u zrinjskom
Zago*nalo se da valja.....Ne mogu se sad ko ljudi ni dogovorit,svima treba,niko viska nema.
tolko o evropi u gradu sarajevo :)
Federacija je ove godine jbala RS u fudbalu.
Federacija je ove godine jbala RS u fudbalu.
Široki ima najlakši raspored Borac, Drina i Olimpic i kuci Radnik. Željo igra sa Zrinskim i mora u Zenicu i Lukavicu. Sarajevo ide u Tuzlu.
Siroki je mocan i neka je!
dokle god budu samo hrvati igrali u sirokom, nece mi bit drag taj klub..ako moze zrinjski, ako mogu borac sarajevo sloboda dovodit igrace bez obzira kako se prezivaju sto ne bi mogli i oni..
@saltcity_tz Nisam siguran što tebe briga ko igra za koga imaš svoj klub i navijaj ako ti smetaju hrvati reci i molim te koliko hrvata igra u Slobodi Tuzla što ja znam samo jedan Perica. i sada valja Sloboda a Široki ne ,sjaši i navijaj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bogami ako Radnik osvoji kup neće onda ni Široki u Europu. Kad bi se to desilo išli bi Zrinjski,Sloboda i Radnik a Široki zajedno sa Željom i Sarajevom muda češat po fotelji na ljeto.
Neki dan ti je sve lijepo objasnjeno i ti opet po svom. Kup nema veze sa prvenstvom i tri prve ekipe iz lige idu u Evropu bez obzira ko osvoji kup. Ako Sloboda uzme kup a ostane medju prve tri onda u Evropu ide i cetvrti sa tabele.
@pam A nemojte me yebavat. Ovako ide to u vezi ulaska u kvalifikacije za LP i EL što se tiče naše Premier Lige: 1)Ukoliko Sloboda osvoji kup onda idu prve tri ekipe na tabeli u te kvalifikacije. 2)Ukoliko Radnik osvoji kup onda idu prve dvije ekipe na tabeli i Radnik koji je sad za sad 5.na tabeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar se Sarajevo ne bori za titulu? Juce o tome pisali,danas haman druga prica :)
@zasarajevo Kako da ne :) Ali kad tabelu okrenes naopako
taman lijepo Široki gurno Saralije van iz Europe
Komentar Milka Djurovskog je kao iz knjige,u tri recenice rece sve ,,bez demagogije
Željo treći zbog međusobnog rezultata