Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi navijaci su jako lijepo odgojeni i primjerni su momci. Nedeljom idu u pozoriste, srijedom na operu, a ponedeljkom uzgajaju cvijece za davati suparnickim navijacima.
Vi nas ne volite, Mi vas ne doživljavamo i nemamo straha od vas, ko sto vi imate od Nas. Ako ti se Bosna s nama ne svidja pravac mala srbija. I mani se price o nama u Bosni ko ljubiteljima osmanskog carstva, u maloj srbiji više turcizama ima nego u samoj turskoj :D navijači c.zvezde nose tursko ime delije(izvedeno iz turskog) meraklije niš lafo zakleti četnici a merak turska riječ itd itd... srbi su SMIJEŠNI i največe su P.I.Č.K.E.
Pa sto ne osudis one svoje d.i.v.lj.a.k.e. koji svaku utakmicu skandiraju puno gore stvari. Realno, smijesan si mi i ti, a jos ovaj Gojer. Sto se mene tice, ovo Gojerovo nece proci neopazeno, jer cu od prve utakmice sa ekipom skandirati protiv njega. Skocio je sam sebi u stomak. P.S. Kad su d.i.v.lj.a.c.i. zadnji put pogodili Nikicu Tomasa, niko od vas ih nije osudio, a najmanje ovaj klovn koji je direktor malog Borca. Pa onda ostali prekidi koje su napravili. To treba prebiti.
Stanovnici jedine faš.ističke, rasističke, šovinističke kristijanoterorističke tvorevine na tlu Evrope imaju obraza da se žale na rasizam i fašizam - da nije pretužno bilo bi presmiješno.
Genocidaš, jesil to cigarom spržio slovo K na tastaturi? Ha, Kobiliću?
Dobar si ti kad tu svoju paljansku pećinu nazivaš \'gradom\'
Jel i ovo spada u faš.izam: Nabij nabij nabij Smrdina, na k.u.r.a.tz na k.u.r.a.t.z
mora i policija da radi svoj posao pogledajte masa policajaca stomakovi ispred njih to nista neradi samo od derneka do derneka prije svake utakmice treba staviti na svaku kapiju podva policajca da prebere svakog na kapiji gdje nadzu pirotehniku da svakog vrate kuci
POGLEDAJTE I TRUDITE SE DA UPAMTITE OVO MALI KLUBOVI ! ! ! http://www.youtube.com/watch?v=gyjj12YK3Tg Bravooo ! ! !
cuj nekiikliko namnjaje je hiljadu ljudi navijalo ono protiv borca nek svaki klub rjesi svoje naviajce i to
Mi Bosanci smo prva liga
Opravdanja za ono ponašanje NEMA, meni samo nije jasno zašto smo se spustili na njihov nivo sa ovim ispadom! Ne znam zašto se pojedinci \"vade\" na ostale ispade, pa ne može se jedan ŽELJEZNIČAR ili Sarajevo porediti sa klubovima i navijačima Borca, Zrinjskog, Čelika i tako dalje, ja sam stvarno mislio da smo mi ovakve ispade ostavili iza sebe. SRAM NAS BILO!
U čemu je problem? Draži mi je Bantustanac koji me iskreno mrzi, nego Bantustanc multietniĆar. Daj da se više ne pravimo fini, ne volimo se i to je istina. Kako ja da volim ljubitelje ostatka otomanske okupacije?
Ma hajde ba ko vas sisa dok smo fini bili niko nas postovao nije sad vala ne ostavljamo izbor nikakav! ps ko je denis graz?
Ma ovo je smiješno...., opalim ti šamar, pa ti se izvinem iz kurtuazije DA, ali tu glavnu ulogu treba da ima Komitet koji se još jednom osramotio kaznom, pazite 4.000 KM kazne za Želju radi ponašanja u Travniku i SAMO 5.000 KM za to sramotno skandiranje..... NEMA SALAMETA ZA FUDBAL U BiH SA OVAKVIM KOMITETOM NA ČELU...., tata opet si pripazio sina..... Ovo se MORALO KAZNITI sa minimalno 20.000 eura i minimalno 3 utakmice bez publike, pa da vidimo gdje će se ponovo desiti....., gospodo u klubovima radite sa svojim navijačima kroz stalne sastanke i edukacija kako bi izbjegli ovakve kazne.....