Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NICK.... staro, tradicionalno, bosnjacko, jablaničko ime.
Aj ne seri, frajer zivi tamo dvije trecine zivota i zena mu Njemica.Kakvo mu je ime trebao dati, Rizah?
Znao sam da ce opet neko izvalit ovaj debilni komentar. Lik je rodjen u Njemackoj, njegoc otac proveo vise od pola zivota tamo, i ocito ce zivjeti do kraja zivota tamo, i sta.. treba da se dijete zove Ragib da se neki bosnjo zadovolji?
Bolje mu da se bavi kuhanjem ko beckamov sin🤣
nije poznato da je nakon uspjesne karijere nekog sportiste, njegovo dijete nastavilo istim stopama, ili pak nadmasilo roditelje. Iako se mnogi trude, imaju renome, ime, guraju ih, nema onog elana koji je vodio njihove roditelje, a to je borba za egzistenciju i bolje sutra, jer vecina ih je startala sa nule, dok njihova djeca ne igraju iz potrebe, obzirom da su bogata i sve imaju.
Šmajhel, Maldini, Chiesa, Haaland ima ih ali su rijetki.
To je onaj mali derpas sto vise prica, a malo radi...
Na dresu piše Salihamidzic
A pa nije svako bogom dan da bude vrhunski fudbaler, mora se krv pisati za velike stvari.. Ako bude radnik na oca mogao bi biti top klasa, a i ne mora hiljadu je faktora da uspijes ili propadnes. Svakako jedan od naših dražih igrača mi je Brazzo jer je bio u prvom redu profesionalac i nije se dao zaj.. ovim našim hohštaplerima iz saveza. Sretno dečko!
Star je on vec da se ista prognozira. Ako niie do sad, nece ni od sad.
ko što gledam preće u infuensere...jako popularan dečko.
Neka potpiše za Turbinu iz Jablanice.
nek proba u Bosni,bio bi uvijek u prvoj postavi
Nema tamo, da moze babo pogurati.... Ima rijesenje, playstation 4 ili 5, tsmo se igra najbolji fudbal.
Pogura i tamo babo, da mu nije Hasan stari ne bi ovaj vidio Bayernovog stadiona osim ako kupinkartu, a kampli bio dio Bayernovog rezervnog tima. Babo ga ubacio, dalje mora sam, a kao i Zidaneovi, ocito da ne zna.
Jednostavno nije talenat, treća divizija sjever je za njega vrh
Nick staro begovsko ime iz okolice Prozora
Kad na silu hoće da ga probije negdje ali mu ne ide baš nešto
mama,tata
... pas i kravata vatavata,... :-)