Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojeli ih u oba poluvremena, ali na kraju ipak nedovoljno za Bayern.
@HerrcegBosnaPonosna a nije antinogomet kada Bajern i ostali bogati lubovi sve živo pokupuju od malih??Dobili su po prnjoki taktički na terenu od duplo slabijih fudbalera, bravo za Atletiko!
@buhtla BVB like this :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ste se regrupisali,ljudi vas isto ubijali u oba poluvremena...
Sta su ubijali, nisu 3 prilike napravili od 30 suteva Vidala, Alaba, Xabija sa 30 metara. Vecina ih blokirana ili na tribine otisla. Nabacivali na Lewandowskog koji se spetljao bezbroj puta, tj kad god je dobio loptu.
Toliko su ih ubili da su na kraju ispali:))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije fer sad komentarisati kako je ovo "antifudbal". Ova vrsta fudbala odavno pobijedjuje. A koliko je samo puta Bajern bio slabija ekipa pa prolazio - e o tom sad necemo! Od mene jedan veliki respekt za ove momke i pogotovu za trenera. Vec dugi niz godina uspjesno kompenzuju redovan odlazak najboljih igraca (i prije Simeone-a): Torres, Aguero, Falcao, Diego Costa, Mandzukic, Arda Turan, Diego..itd. I svaki put kad kontas evo sad nemaju vise s kim, oni se vrate jos jaci. U finalu su favorit
Bravo sabljaaaa majstoree
Bayern je odigrao fenomenalno,ovo je najtvrdja ekipa u Evropi,najbolje igraju kad su autsajderi,najvise problema su imali protiv PSV-a. Sluze se svime i svacim,tuku na granici kartona,cak i trener ubacuje loptu u teren da prekine protivnicki napad. Bore se ko ludi,nek djeluju nadrogirano,svi na 25,30 metara od svog gola,ne moze ni sut proci sve izblokiraju. Al et Bayern je imao sansi,onaj penal promaseni ih je kostao,ali inace odlicno su odigrali protiv ekipe koja je ove sezone dobila na svom terenu Barcu i Bayerna,a u gostima Real Madrid.
Raja ba, ja ne znam što vas katanaćo i dalje nervira, jer ovo je u sutšini moderni katanaćo. Kako bi vi igrali protiv Bayerna ili Barce? Otvorili se? Oni takve pojedu za doručak. Igrali konkretno i okomito? Čim izgubite loptu, oni su svi u napadu, vi u ofsajdu, umorni za šprint nazad - znači - smrt. Sa zadnjom linijom na 40 metara? Ribery/Costa/Coman/Robben, inače vrsni šprinteri, takvim odbranama bez poteškoća zabiju 5 golova u poluvremenu, a još imaju unutra Mullera ili Lewandovskog.
Simeone mogo si malo sudiju istuć ? koji cigani puu
@anso Nije sudiju neho svog covjeka
Igrali su pravo prljav i bezobrazan fudbal, mogu jedino golmanu da zahvale sto nisu petardu primili covjek je fantasticno branio. Atletiko definitivno nije zasluzio da ide dalje ali ko je sretan ni u hali nije gladan.
@massacre Izbaciti Barselonu glavnog favorita zabiti 2 gola Bayern i nisu zasluziliu zadnjih 5 godina koliko su polufinala igrali
Izgubit ce u finalu ko god da bude igrao protiv njih. Pa ne mozes ko ckapi osvojiti LP.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mia sam adia. Kakav prc.
REGRUPISALI-koji je ovo izraz. valjda PREGRUPISALI. Zar je lektor toliko skup.
Nije isto. Regrupisali su se oni kojima su se grupe raspale pa se opet sastavljaju u iste grupe. Pregrupisali su se oni koji su se iz postojećih grupa rasporedili u nove.
@pegazus pa atletiko se rasporedio u nove ako si gledao utakmicu. promijenio je formaciju,dakle oni su se iz postojećih grupa pregrupisali u nove tj. promijenili su formaciju te se nisu sastavljali u istu formaciju koja je bila
Atletiko je zajebana i žilava ekipa, ali ako osvoje ligu prvaka najmanje šta ostatak ekipe treba da učini je da golman prvi podigne pehar. čovjek je jednostavno skidao čiste golove.
Gledajuci sinoc ovog Simeonea, umalo da povjerujem u Darvinovu teoriju evolucije.
Svaka cast Atletiku,takticki nadmudrili naivnu ekipu Bajerna,smatrali su da ce proci Atletiko tek tako,fokusirali se uglavnom na napadanje i odbilo im se od glavu!
Kakav gurbet od trenera... pu pu pu! Isti Murinjo sugavi i njihov anti-fudbal...
Bio si mi drag,ali od večeras imam drugačije mišljenje.
Ima da te očara suspenzija radi onog udarca legendo moja , sve u svemu svaka čast .