Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kako mi samo zao jadnog momka, koliko ce mu trebat da se oporavi od shocka da messi ostaje a on mora ici, nije mu nimalo lahko, pa hud nece osvojit tittulu najboljeg igraca, pa strijelca, pa... nepravda prema tako #solidnom# ronu
I ja sam !!!!!
figo je i zgodniji i bolji igrač
Tako je sexy!
on meni ne bi igrao u mojoj ulici!!!
plači....na terenu nista nisi pružio
samo cmizdriti i znas i za mene si samo arogantni derpe
Samo stranka penzionera vam garantuje da dolaskom na vlast moze obezbijediti pravi kadar u sportu koji ce vam dovoditi zvijezde poput Ronalda na nase nogometne terene .
haj ba pustite covjeka na miru vise, svoje frustracije usmjerite u drugom pravcu, stvarno ste preeejadni.
CIGAN
koji je to papak, kako samo hraknu juce prema kameri, sram ga i stid bilo
I meni je zao, al fakat.
A što laže jeb.o majku.
Dovoljno su se pokazali i kao nacija i kao sportisti.. Ko je bio na prvoj tekmi baraza na stadionu zna o cemu je rijec, DNO DNA. Nema nikakve veze sa romima, to su dobri ljudi.. ali portugalci maleni su CIGANI SVOJE VRSTE. Ipak se kao zvijezda treba ponijeti nekad i kao dobar gubitnik ;)
@Adnan Lik je beton. A ti sto imas mali kompleks sto nisi bogat, popularan i zgodan kao on, to je tvoj problem;)