Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREZASLUŽENO
Messi maestro,kakve lopte covjek dijeli,a Suarez najbolji strijelac i najbolji asistent lige,ako uzmu i kup objektivno Suarez za zlatnu loptu jedini kandidat.
Barca je mogla prije 10 kola zavrsit pricu ali su imali onu seriju kikseva i ucinili bitku za titulu interesantnijom nego sto je trebala bit :)
Ma znalo se da će Barca uzeti, Granada do prvog, pa recimo drugog gola se nekako i držala, ljudi krenu u kontru i samo se spetljaju, zaslužena titula, čestitke.
Dominacija, madrid penetracija
@ante k ja ti mamaru penetriram u slezenu