Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINA ZA VEDRANA! TM87
Kada ce ubica odgovarati? Istina za Vedrana!
@jogy Znas sta je dno, e ti si ispod... najgori sljam sto ljudski rod moze iznjedriti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ISTINA ZA JOZU LEUTARA!
Smiješno je kako neki misle da će isprovocirati, ili štali već, širokobriježana tako sto mu grad nazivaju "lištica" ili njega "lištičanin", lištica je rijeka koja izvire u tom gradu i koja je jedna od čistijih rijeka u BiH, prema tome to je isto kada sarajliji rekneš da je bosanac.
Ovi samoprozvani hrvati su generalno picke svi da imaju imalo muda i casti zvali bi se Hercegovcima a i ovaj sto je puco u Vedrana je picka prava krije se ko mis a stakori ga pokrivaju dodji kurvo reci ja sam puco i idi casno u zatvor jer te sleduje bez obzira na okolnosti
RIP VEDRAN PULJIĆ....PRAVDA ZA VEDRANA!!!! DANAS X ZA SLOBODU
Sto je trazio to i dobio! I samo vi sanjajte iz Islam Saraja da mozete da radite sto hocete po drugim gradovima Herceg-Bosne i Republike Srpske.A sad trk na groblje Vedranu i fino se pomolite da neprodjete ko i on.
Jebem te listicoooo!!! 1946
nažalost, al došli ste u jednu vukojebinu u zapadnoj Hercegovini, kuda su vojske često prolazile.. treba se pazit, na njih samo tenkovima možeš ići
Pravda za mrtvog huligana!
Moja v neda raji da gleda derbi , da pokrivaju sve gledaoce pa bi i razumio , prjete ljudima , fuj odvratni ste a i vi sa klixa so reklamirate govna, prjete ba isto ko da ce zaradit vise ,
Neki dan smo dobili prijetnje od BH Telecoma, te u slučaju da još jednom streamujemo utakmice Premier lige BiH, to bi nas moglo dovesti do velikih problema. Stvarno nije do nas već do BH Telecoma kojem ujedno i pripada Moja TV. Pozdrav za sve... ovo je sa BHinfa stvarno me nervira so je Sarajevo potpisalo sa ovim smradovima , nedat raji da gleda derbi . Pobogu pa nije Saajevo mahalski klub da samo u Sarajevu se navija za njega ummmhhh
Plati pa se klati...
Kako grozni komentari. Decko iako je bio "huligan" kao sto kazete bio je prvo mlad decko, vjerovatno ponesen atmosferom a to ne opravdava njegovo ubistvo. Zasto ste takve pic** i tako odvratni ljudi? Tog gada sa pistoljem dozivino u zatvor strpat. Nisam navijac nit pratim fudbal gledam sa perspektive covjeka.
Ako ti smartas da se zivot mladog ili bilo kakvog covjeka moze uzeti tako olako onda stvarno ne znam kakva si ti osoba :) Ne opravdavam njihovo ponasanje, naravno da nije uredu, znam da je sve to a najmanje neka igra u kojoj bi trebalo da se navija za svoj klub i poslije utakmice svi svojim putem bez ikakvih tuca, belaja... Ali opet ti kazem sta god da je...Ne mozes uzeti pistolj i ispalit devet metaka i eto tako slucajno ubit nekog, haj bgt ko da je big deal.
uoci derbija samo da napomenem svi koji budu na tekmi da budu dostojanstveni u ime vedrana i u ime čuvene bitke 11 plavih 5 .10.1992 !
sramota je staviti vedrana i bitku kod 11 plavih u istu rečenicu..
Lištica je oličje kosmopolitizma i filanotropije. Malo selo, stanovnika zadojenih klerikalnom mržnjom i nadasve ljubavi prema švercu i ilegalnom bogaćenju. Sasvim svejedno da li je u pitanju šverc duhana kojim su se vijekovima bavili vaši preci ili šverc naftom koju ste po Kupresu prodavali Srbima za tenkove kojima su rušili između ostalog i Škabrnju. Sa vama je Tito najbolje znao, a to što ste ikako opstali i preživjeli opravdani bijes politike nakon 1945. imate da zahvalite jednom muslimanu, Džemalu Bijediću, koji je amortizovao bijes prema tom malom opskurnom kraju i postavio vam prve industrijske osnove od kojih ste preživjeli. A pored toga vam se izborio i za redovne financijske prilive vaše emigracije koje su do tada bile hermetički zatvorene prema vama. ISTINA za Vedrana je poznata, traži se zadovoljenje PRAVDE.
Ne znate se prodati? Pa vi Hercegovci prodajete sve što vam može donijeti dobit. Od letećih i svijetlećih ili Bogznakakvih već kipova Gospe, ponukani pseudo-halucinacijama Vicke&co., pa do "obiteljskog srebra" RH od Kutle, Pašalića, Rojseva. Vi ste najperfidnije subpleme jednog naroda kojima i svetinje služe za business. A apropo okupacije, punih 150 prije dolaska Turaka, na područje Bosne i Huma (da je Hrvoje bio mali manji snob, danas bi se vi zvali Vojvodina) je pokrenuta jedna obimnija okupacija pod nazivom Krstaški pohodi protiv heretika bosanske Crkve, te smo kao nuspojavu te okupacije dobili katolike u Kraljevstvu Bosne, a gle čuda taj pohod i jesu vodili jedni drugi okupatori hrvatskog naroda - Ugarski kraljevi.Isti oni okupatori koji su par vijekova donijeli Krista kao vjeru i protjerali Peruna, Vesnu i ostala slavenska božanstva, koji su protjerali ilirska božanstva. Samim tim, taj ciklični krug novih vjera nije niti počeo sa dolaskom Islama ovdje, već se ponavlja od Neolita.
ISTINA ZA VEDRANA!!!!!!!!!!
popišam se na sve huligane i ultrase..
Tipična mitomanija ... treba bježati iz ove mentalno zagađene države ...