Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kommet & DonAdo Najbolje bi bilo da i ne pratite ligu mislim nema potrebe, zna se ko je najjači i ko osvaja,šta bi tek bilo da nije bilo dvije godine nazadka!!! hehehehe Samo da vas obavijestim Juve nije klub, JUVENTUS JE INSTITUCIJA!!!!
hahahahahaha čuj dok Juventusu ne nastimaju novu aferu, ako ima korumpiranijeg klub od ove stare kurve...
Mislio si reći najtrofejnijeg i najboljeg kluba,pa Kujica ne može prismrdit Staroj Dami!!! Heeheee dok je juventusa kujica če uvijek biti druga!!!
Romaaa
APELUJEM na posjetitelje klix.ba da lika pod nick-om KIKSER.MAN maksimalno ignorisu i sto vise negativno ocjenjuju, jer njegovi komentari su zlobni, puni mrznje prema ovoj zemlji i nacionalisticki.
Uffff teško. Al kad smo dobili dok sudi Bergonzi možemo se i tituli nadati. Juve neće parmu dobiti a onda u napulj ide po porciju haha.... prdentus.
Kod prvog gola nije assist gervina nego je igrač Torina izbio.
Dobro odigrali, drago mi je radi Florenzija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kikser je iskompleksirani retardirani majmun