Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bh. reprezentativac u dresu Rome, Miralem Pjanić, odigrao je cijelu utakmicu. --------------------------------------------------------------- Sta bi od povrede? Man City doktori ovaj i Romini doktori cine cuda?
Mire je bio za igru, ali je Romin trener rekao klocu Susicu da Pjanic ne smije igrati u Austriji, sto je zavidovicki kloc bez problema prihvatio. Jebo bodove za FIFA listu?
uzgred receno bosanski Iniesta Tino Sven Susic poceo sa klupe mec Hajduka i usao u 44 minuti umjesto povrijedjenog igraca. hahahah ko nam igra u repki Safete dzukelo
Tvrda utakmica, Gervinho pokazao zašto ga se Arsenal riješio. Pjanić standardno dobar
u prvom poluvremenu da je gervinho imalo pametan bio mogli su da vode , pogotovo onda kad mu je pjana proturio loptu a on imao samog maicona u petercu ,samo da mu je vratio cist gol , al ne on ce da dribla :)
Mora da je sjajan bio, dok su izgubili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto vam sačuvani Pjanić nije pomogao, e moj Pape preče je da igra za reprzentaciju nego za ROMU
Jedini kladioničari koji imaju slike odigranih listića, a mozete ih i provjeriti jer ne brisu brojeve za provjeru!!!! Uđite i uvjerite se u profesionalnost ovog tima!!! Preko 30 000 kn profita u 2 i pol mjeseca, pridružite im se!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
i Voda na Miln Antoniu Conteuuuuuu
Ono "odigrao svih 90 min." ne mora da znaci nista. Klopp npr. redovno mijenja u 85 min. igraca koji je zabio
gervinho bas glup u prvom je mogao rijesiti utakmicu previse kombinuje i jedno te isto čitljiv je pođe lijevo pa naglo desno
im*
Pjanic naj bolji šteta pa ne puca često na gol mora bit malo vise sebičan nakraju se samo zapetljaju
Garsia mi počinje ići na nerve. Pussy. Il su mu iz kluba rekli da ganja 2nd place. Pussy svi odreda. Izgubili ste konji glupi bez ičega. Garsia majke mi ko da gleda svoju statistiku to je najvažnije da ON ne izgubi. Eto ti j.e.bi te se svi odreda. U glavama ste mali mamicu vam skromnu. Fuj debili jedni. Ja živce svoje sj.eba zbog čega. Više se ja sikiram nego oni. Dje to ima.
Ado ovo ti je nizerazredni kom, ipak ste igrali sa Napolijem i sva tri znaka su bila u opticaju. Šta misliš da vas je večeras vodio recimo Zeman koji bi rezz bio? Po meni hladno 3-0. Garsija je dobar trener.
'ta ce Roma ..
:))) Ovako Kevine sa čeka se pa se šukne. Iskusni Vedo.
:)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)