Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo cu ti reci jedno. idi malo po internetu i pitaj po forumima drugih klubova koji je klub veci milan ili juventus. znas sta ce reci? milan ponos italije u svijetu, a juventus zauvijek bacio crnu mrlju na italiju i sramota. kad ti je juventus zadnju titulu ono osvojio. sjecas li se ti ???
Halo hejteri, pozdravio vas Chievo.
1 utakmica vise od juventusa...prepisujete od onih koji ne znaju isto kao i vi....
Ovaj Ibrahimović što više šamara još više golova daje.
@cistac- sta ti mali palamutis tu idi pojedi dvi sarme i pokri se ponjavom sta ti znas o nogometu
@LOL 27 titula Juventusa. Haj sine poklopi se. Mene bi stid bilo navijati za Milan, kolika je Juventus veličina za njega. Naravno je da su otete titule, samo tako su mogli udesiti dominaciju Juventusa, a Milan nije istjeran jer je onaj p.e.d.o.f.i.l i mafijaš, što k.a.r.a 16godišnje marokanke Berlusconi sredio parama da ti Milan ne istjeraju u Seriju B. Uostalom preko 30 % stanovnika Italije navija za Juventus. Razlog: Pa to je jedini italijanski klub. Pogledaj koliko reprezentativaca daje.
a sa druge strane lopovi iz torina igrali 1:1 sa sjajnim letecim magarcima, i to nakon gola za vodstvo koji je postignut iz ofsajda, a usput i ponisteni gol kieva koji je bio regularan. nakon sto ih ponovo izbace u drugu ligu, ponovo ce poceti price da se radi protiv njih, da su cisti, da ih svi bez razloga mrze. i naravno, sudije ibrahimovicu namjestile sva 3 gola.
KRALJ!