Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek su pomeli ove napuhane cifute! Bravo Zwolle!!!!
ja sam na PESu osvojio ligu prvaka sa njima
Riknuli Chivuti . Jupiiiiiiiiiii
Van Der Sar nije molio navijače, prije bi se reklo da im je "očitao bukvicu", iako, naravno, nisam ništa razumio od onoga što im je rekao:)
reko im da prestanu sa sranjem...doslovice... i da ako upale jos jednu baklju da ce ajax sam odlucit i prekinut utakmici a pobjedu dat za protivnicku stranu.
Liever een zus als een hoer dan een jood als een broer =)
Ma ja nek sam ja stavio na kladionici na ajax moraju se ovakve stvari desavat xD
Ko ti je kriv kad igraš kup utakmice?
Tako je deri cifute!!! Ajax najveci smrad od kluba!!!
jeste jeste, kreni od najboljeg omladinskog pogona u Europi pa do svih osvojenih trofeja
Nije rijec o omladinskom pogonu, i upoznat Sam da su jedni od najboljih u tim vodama, to I malo dijete zna, nego ti ne znas politicko opredjeljenje navijaca Ajaxa, fuking jews!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
židovi pusiona.....
multi kulti mošnjak
IMAL KOJA HRVATICA DA FARBA JAJA???? :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kapa do poda...