Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strateg jebo ti mamu sumarsku primitivnu,idi pucaj komentare na kuriru.Jebo te cecin sin u bulju
Pa zar neces u Njemacku ili Spaniju,mislim stvarno kad vidim kakvi igraci sve igraju u nekim ok ili vecim klubovima lige petice,zasto naprimjer ovaj decko ne moze ili njemu slicni.Jednostavno jer ih vode agenti koji pojma nemaju,dobiju prvu ponudu od nekog Pakistanskog kluba,i to je to.Da je ovaj decko npr Hrvat,dosad bi bar igrao za Schalke ili mozda za Tottenham ,jer i sami znamo kako prodaju svoje igrace i kako ti isti ostvare ok karijeru.
njega samo meša može spasiti kina je za starije igrače malo bolje ne puno atraktivne,za razliku od američke lige koje traže slavne igrače zbog puplike
Štila mozes ti puno bolje od Kine i Koreje, sretno lave
ma tako je, dje's stapicima jesti