Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed sarajevo i da zbog ovakvih izjava pobjedite one hadalje bugare i to sa 3:o sa koliko ce ABD i zeljo pobjediti slovenske hadalje maribor.... ZELJoVAC
STOKA CIGANSKA... na sve načine pokušavaju da unesu nemir među sarajlije, i igrače jer su vidjeli da su na terenu , ravnopravni , ako ne i bolji igrači našeg tima.... nisu ni svjesni da sebi nož u leđa zabijaju !
bravo dino kralju,neka si im rekao,samo tako nastavi.
Ne znam za vas ali draži su mi Bugari od b.a.h.l.i.j.a.
J***BO NAZIV KOGA BRIGA ZA TO, BITNIJA JE CINJENICA DA CE GOSTUJUCA DZUKELA DOBIT BA*TINA
bravo svi zajedno nedajte nasu bosnu ....zivjela Bosna i Hercegovina....
Хоће ли бити нкога и из Сребренице, Јел претеко неко.
Свеједно јебаћемо вам матер на било којем стадиону.
Pojma vi nemate kako se zove stadion ;)
to ime koje je Alija nametno i njemu i tebi slicni ,mozes koristit za interne potrebe a za zvanicne utakmice\"pretkola lige prvaka\"ce se koristiti izvorno ime KOŠEVO
Šemso ne seri
Sramotno je da klub finansira huligane koji prave nered na svim utakmicama. Čuj još po jednu marku od ulaznica za advokate nekakvih neiživljenih baraba. O ovakvom ponašanju klubova trebao bi se pozabaviti i sam grad. Zbog tih huligana na utakmicama im ne dođe više od stotinjak navijaća i to onih kojima plate da dođu. A o plačanju poreza državi da i ne govorim. Još je bilo prijedloga da im se dugovi oproste haha.
Svi, u napad, svi u napad, svi u napad, jedan je Hase! Svi, u napad, svi u napad, svi u napad, jedan je Hase! Svi, u napad, svi u napad, svi u napad, jedan je Hase!
Samo vi branite huligane i kriminalce, zato nam se i dogadja sve ovo. Kao da su se moral i etička načela potpuno izokrenuli naopačke: veiličamo ubojice i ratne \"heroje\", divomo se kriminalcima, opravdavamo nasilnike... Dobro nam je kakva smo stoka.
Sarajlije znate sta vam je radit,nemojte da im fali dlaka s glave
Samo da napomenem one koje neznaju da je Bugarska prva zemlja na svijetu koja je priznala nezavisnost BIH i to nikada nesmijemo zaboraviti , naroćito zbog šaćice huligana.Hordaši trebaju okaćiti transparent na kojim će pisati nešto u smislu hvala vam za priznanje i tako ćemo pružiti ruku pomirenja većini Bugara a maloj grupici koja velića zloćince tako zaćepiti usta.
Neki od ovih ljudi ovdje imaju puno srece sto je ovo anonimno, e da samo nije.