Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igrači postali zaštićeni ko medvjedi. ako se ne trudiš zašto bi bio zaštićen, selektor ima pravo da te kritikuje
Japanci u par dana dohakase selektorima i njemačke i turskw
Turska nije ni sjena reprezentacije kakva je bila u prvom desetljeću 21. stoljeća, na europsko će se kvalificirati pošto idu dvije reprezentacije izravno, a na svjetsko prvenstvo teško.
Zato im se reprezentacija ne moze da plasira ni na Mediteraske igre, a kamoli naEuropsko ili Svjetsko prvenstvo..
Faruka Hadzibegića za selektora Turske. Ajde.Bakire, tako ti alaha izdejstvuj kod sultana Erdogana da Hadzibegić postane selektor Turske.
-Prerano ste digli ruke od turskog fudbala. Vahid Halilhodžić: - Turci žele instant rezultat, bez truda i napora da odmah ostvare sve. To je nemoguće.
Glup Savez kao i nas.A Igraci jos gori ..
U turskoj pola nacije ima problema s nogama nije loptanje za njih.. prvo mora da se nauce da se zene bar dva sela dalje od svog
Jel se Brko derao;”Was erlauben Struuntz?!!!”
ove balkanske zemlje nemogu nikako zapadnjaci voditi - ok Turska nije balkan ali je mentalitet isti ako ne gori.