Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Happy B\'day selektore!!!
sretan rodjendan PAPE !!, SVE NAJ..Kosevska legendo
Hvala swima na čestitkama :D
Sretan rodjendan Safetu, legendi i ponosu Bosne i Hercegovine...!
PAPE JE MASON
Zeljovac sa, mrtvi ali Pape je legenda. Volio bih da se kvalifikujemo na EP samo zbog papaka sto kenjaju po Papetu. Drago mi je sto i pape tatu Osima zove SHEFE kao i svi iz te generacije. Eee ti ljudi imaju obraza a ko mi... Kapa dolje
Sretan rodjendan majstore....Oni papci sto kritikuju selektora nek pogledaju sta je covjek ucinio od svoje karijere i kako je vodio repku..nema sta Svaka cast!! Kapa dole
UZORAN SPORTISTA , GENIJALAN FUDBALER A IZNAD SVEGA DOBRA I TIHA BOSANSKA DUSA - SAFET SUSIC . PAPE , SRETAN TI RODJENDAN .
frajer na oko 6 i 50 se jos trazi po kosevu, jel ga neko vidio ba??
sve je to bilo u jugoslaviji
ne sam safete
ne sjećam se vremena kad si igrao za voljeni klub, bio sam klinjo! bez obzira, kao i svakom pitaru, ti si meni legenda.....jedina neponovljiva! sretan rođendan legendo!
Svaka cast momcima iz FKSinfo tima za ovaj video.Samo naprijed! Sretan rodjendan!
Sretan rodjendan,puno zdravlja,srece i uspjeha u radu sa reprezentacijom a dushmani u crnogoricnoj sumi i u kamenjaru nek ti flautaju malo.
Sretan rodjendan legendo! Jos drazi si mi postao kada si rekao da ti je pobjeda protiv rumuna najdraza u karijeri. Ako ti je kakva utjeha i ja sam docekao svoj rodjendan pod suspenzijom!
SRETAN ROĐENDAN CARU, KRALJU, ŠAHU, IDOLU MOJ, ZIVJEO NAM JOS DUGO GODINA!
dobra pjesma