Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashallah!
Da je živ i zdrav,i naravno da slobodnjake i penale izvodi ko babo:)))
bosanski seljak, umjesto da se čuva svetost porodice i doma naši objavljuju sve, zao mi je ove dece :-?
I dedo ti se zvao Liam, šta ćeš nek ti je živ i zdrav zajedno stobom.
Selena na infuziji, nedajte joj da vozi avion.
we don't give a shit
Nek' ti je ziv i_zdrav! ....Centarhal!
...centarhalF!
Eto bosnjackih intelektualnih hordi da baljezgaju o imenu djeteta... Sada cemo se naslusati prica o pradjedovima, historiji, lozi, narodu i sl. idiotarijama... Ali naravno njihova misljenja su jako vazna, jer su to vrijedni i obrazovani ljudi, koji pored svojih obaveza uvjek imaju vremena za kritikovanje, baljezganje po klixu i pokusaj konroliranja tudjih zivota, te zbog takvih ljudi je BiH ovako napredna... Sa srecom Se(j)ade...
kontroliranja*
Insomnia7871 jel to ti kobajagi nacitan pa nam drzis predavanja Za tebe kao i za njeg nije bitno jer ste govna kao i mnogi Za mene je jakko bitno jer mi je vazna bosna a i bosanska muslimanska imena koja su se udomacila kroz historiju Nemoze nikako MONIKA HAJROVIC to mii se gadi kao i RADOVAN
A cto cmo sjatki, joj joj.. i cto fini pavamo..medić mali..:)
normalno da ce mu dati neko zapadnjacko ime,sigurno nije dugo razmisljao u izboru izmedju imena tipa Muradif,Camil,Sabahudin ili Liam,David,Patrick itd..
Selena gomez ponosna mama ili...
Svaka čast Sejadu i svim novopečenim bh. roditeljima, ali ako je ovo news worthy odnosno vrijedno objavljivanja onda smo u banani. Jednostavno dobro novinarstvo je postalo loš biznis.
otkud mu sin kad nije ozenjen? Sexx prije serijatskog braka nije dozvoljen.
lian? liči mi na staro muslimansko ime
Lijan Lijanović
Sehad prava turska faca, valjda ce mali liciti na Slavena
Slatkiš