Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo je na svjetskom čovjek sa najvećim mudima. On je imao hrabrosti da dva penala pospremi protiv Durtmunda iako se radilo o biti ili ne biti.
Nema straha za ZMAJEVE!!! Samo naprijed, ako budete igrali najbolje sto znate mozemo sigurno izvuci nerijesen rezultat, a i pobjeda nije iskljuciva :D Volimo te BOSNO!!!
Tacno tako. Bod ko kuća
Sejo majstor koji uvijek da 110% svoje energije, zato i njegove loše tekme možemo mu halaliti ..
Prevodilac kojeg su poveli je katastrofa. Ne volim ova namijestanja u savezu!
Nek' se oni boje nas, veci je pritisak na njima :)
Ovaj čovjek je meni živa legenda. Naravno da nema straha. Imamo kvalitet, imamo snagu, imamo volju i želimo da napravimo dobar rezultat. Naprijed Zmajevi !
Ref. 2x Hajmo Bosno, Bosno, Bosno hajmo Hercegovino hajmo Bosno, Bosno, Bosno hajmo Hercegovino nikad sama nisi ti uvijek s tobom tu smo mi tvoje kceri i sinovi